HYLLAS. Svenska herrlandslagets lagkapten Andreas "Granen" Granqvist hyllas på Skeppsbron inför dagens VM-premiär. Foto: Unibet

Kuppen: Därför står en gran på Skeppsbron

Vem ligger bakom granen med landslagströjor som restes på Skeppsbron i helgen? Svaret: Det är en pr-kupp.

  • Publicerad 09:40, 18 jun 2018

Det är kanske många som passerat Skeppsbron som har hajat till. På platsen där den klassiska granen brukar stå till jul finns nu – en gran. Men istället för kulor och ljus är den prydd av landslagströjor med nummer fyra och en hälsing "Från Andreas till Andreas".

Det hela är en reklamkupp för Unibet och en del av deras VM-satsning. Deras mästerskaps-bevakare Andreas Landin har skickat en hälsning och hyllning till svenska lagkaptenen Andreas "Granen" Granqvist.

Här kan du se fotbolls-VM 2018 på storbild

– Det här är en kärleksförklaring till världens bästa mittback och landslag, med en sån ”Gran” vill man ju att det alltid ska vara jul. Jag hoppas verkligen att gesten gör att Andreas och resten av laget känner stödet och engagemanget ända från Sverige! Och vill man som supporter skippa fontänbad kan man ju alltid köra en grandans, säger Andreas Landin i ett pressmeddelande.

Granen kommer stå kvar över Sveriges premiärmatch idag. Matchen startar klockan 14.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.