BKBK:s damer efter sista matchen innan sommaren, nu väntar division 3. Foto: Privat

Kvarterslaget klara för trean – efter lång väntan

Hårt slit gav resultat och nu står det nu klart att BKBK:s damlag spelar i division 3 nästa år. "Det är galet roligt", säger lagkaptenen Hanna Carlsson.

  • Publicerad 16:26, 22 nov 2017

Efter att Bagarmossen Kärrtorps damer slutade på en tredjeplats i division 4 var det länge osäkert om de skulle få spela i trean nästa år. Men efter ett par veckors väntade står det nu klart – laget avancerar till division 3.

– Det är en vinst för oss i laget och vi känner en enorm lycka. Man märker att laget har ett annat självförtroende nu, säger Hanna Carlsson.

Men framgången var långt ifrån en självklarhet för BKBK.

– I början av säsongen var vi ganska blyga och så hade vi några avhopp, vilket gjorde det tufft. Men efter att vi började vinna många matcher så kom förhoppningarna på att det kanske kan gå. Vi vill alltid klättra och det här var ett kvitto på att vi har presterat bra, säger Hanna Carlsson.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Hon berättar att laget ännu inte har hunnit samla sig och sätta några målsättningar inför nästa år men själv tycker hon att det stora fokuset ska ligga på att hålla ihop laget.

– Vi ska fortsätta nöta och försöka hålla ihop truppen,

I och med att de nu avancerar en division menar Hanna Carlsson att laget också bör kräva en annan proffsighet när det kommer till det mesta.

– Nu förväntar vi oss att vi ska få bättre träningstider och att domarna ska hålla en högre nivå, säger hon.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Flera polisingripanden vid årets sista derby

Nyheter ✓Våldsamma upplopp ✓Narkotikabrott ✓Tillträdesförbud Våldsamt upplopp, narkotikabrott och konfiskering av pyroteknik. Polisen gjorde flera ingripanden i samband med årets sista derby på Tele2 Arena igår. Men sammantaget beskriver polisen insatsen som...måndag 22/10 15:50

Gasläcka stänger idrottshall i Söderort

Nyheter Tre personer till sjukhus med domningar Högdalens sim- och idrottshall stängdes akut förra veckan sedan gas läckt ut i ett rum under bassängdelen. Tre personer fick föras till sjukhus med domningar.måndag 22/10 13:00