BKBK:s damer efter sista matchen innan sommaren, nu väntar division 3. Foto: Privat

Kvarterslaget klara för trean – efter lång väntan

Hårt slit gav resultat och nu står det nu klart att BKBK:s damlag spelar i division 3 nästa år. "Det är galet roligt", säger lagkaptenen Hanna Carlsson.

  • Publicerad 16:26, 22 nov 2017

Efter att Bagarmossen Kärrtorps damer slutade på en tredjeplats i division 4 var det länge osäkert om de skulle få spela i trean nästa år. Men efter ett par veckors väntade står det nu klart – laget avancerar till division 3.

– Det är en vinst för oss i laget och vi känner en enorm lycka. Man märker att laget har ett annat självförtroende nu, säger Hanna Carlsson.

Men framgången var långt ifrån en självklarhet för BKBK.

– I början av säsongen var vi ganska blyga och så hade vi några avhopp, vilket gjorde det tufft. Men efter att vi började vinna många matcher så kom förhoppningarna på att det kanske kan gå. Vi vill alltid klättra och det här var ett kvitto på att vi har presterat bra, säger Hanna Carlsson.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Hon berättar att laget ännu inte har hunnit samla sig och sätta några målsättningar inför nästa år men själv tycker hon att det stora fokuset ska ligga på att hålla ihop laget.

– Vi ska fortsätta nöta och försöka hålla ihop truppen,

I och med att de nu avancerar en division menar Hanna Carlsson att laget också bör kräva en annan proffsighet när det kommer till det mesta.

– Nu förväntar vi oss att vi ska få bättre träningstider och att domarna ska hålla en högre nivå, säger hon.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Karin Ernlund (C): "Stoppa varje onödig regel för byggande"

Nyheter C-toppen i stor intervju inför Stockholmsvalet Inför valet träffar vi alla förstanamn i partierna som vill vinna makten i Stockholm. Det här är Karin Ernlunds och Centerpartiets främsta mål efter valet.lördag 21/7 9:05

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43