Kvinnan som hoppade är vid liv och var talbar när ambulansen kom fram. Foto: Mostphotos

Kvinna hoppade från fjärde våningen

En kvinna hoppade från fjärde våningen i ett flerfamiljshus i Bredäng igår kväll. När räddningstjänst kom fram visade det sig att det brann i lägenheten. Kvinnan vårdas på sjukhus för sina skador.

  • Publicerad 10:33, 13 mar 2018

I natt vid 23 kom larmet till SOS om att en kvinna hade hoppat från fjärde våningen i ett flerfamiljshus i Bredäng.

– En kvinna har hoppat och blivit omhändertagen av ambulans. Hon förs till sjukhus med oklara skador, men hon är vid liv och talbar, säger Eva Nilsson på polisens regionsledningscentral.

Kort därefter visar det sig att det brinner i lägenheten.

– Det var en mindre brand precis innanför dörren. Men det var ändå lite rök i trapphuset. Branden kunde snabbt släckas, säger Magnus Skyttberg, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral till SVT Nyheter.

Vad det är som har brunnit är oklart. Händelsen rubriceras initialt som mordbrand och en teknisk undersökning av lägenheten kommer att göras för att klarlägga orsaken till branden.

Polisen undersöker om det var branden som fick kvinnan att hoppa eller om det finns andra orsaker.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.