Foto: Mostphotos

Kvinna hotad av jämnårig man

En kvinna meddelade en man att hon inte vill ha något med honom att göra. Då började hoten.

  • Publicerad 09:13, 3 okt 2017

Måndag 08.50.
Centrala Enköping
Narkotikabrott. Polisen kontrollerar en kvinna i 20-årsåldern då man misstänker narkotikabruk. Snabbtestet visar positivt för narkotika.

Stöld av diesel ur fordonstank. 28-29 september. Upptäcktes 1 oktober

Enköping.
22 september till 1 oktober.
Olaga hot och ofredande. En kvinna i 20-årsåldern har mellan den 22 september och 1 oktober blivit utsatt för olaga hot av en jämnårig man. Hon har tvingats ta emot en mängd telefonsamtal där mannen gör klart att han ska söka upp henne i bostaden och skada henne. När hon inte svarat har han lämnat meddelanden på hennes telefonsvarare. Dessutom har han sökt upp henne på sociala medier och framfört liknande hot där.

Kvinnan har klargjort för mannen att hon inte vill ha något med honom att göra och nu är händelserna alltså polisanmälda och ligger för utredning.

Enköping
Måndag, 22.30.
Riksväg 55.
Stöld och rattfylleri.
Polisen gör ett fordonsstopp på Riksväg 55. En kvinna i 60-årsåldern på genomresa framför bilen och blir misstänkt för grov olovlig körning. Rattfylleri och för att hon kör under påverkan av narkotika. Hon blir även då misstänkt för stöld i varuhus eller butik. Hon har nämligen ett antal verktyg i bilen som hon inte kan förklara hur hon kommit över. Istället ändrar hon sin berättelse ett flertal gånger.

Bålsta
tisdag, 03.30
Olovlig körning. Polisen genomför ett fordonsförarstopp vid Ekolskrog på E18. En kvinna i 20-årsåldern blir misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Dessutom blir hon misstänkt för rattfylleri, narkotikabrott, olovlig körning och märkesförfalskning. Misstanken om märkesförfalskning kommer sig av att hon kör en omskyltad personbil. När polisen slår på registreringsnumret leder det till en tillgripen Skoda. Bilen som kvinnan framför är dock en Volkswagen pick up.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19