Foto: Mostphotos

Kvinna misshandlad under längre tid – make anhållen

En kvinna fördes i helgen till akuten sedan hon varit utsatt för våld. Hennes make anhölls, misstänkt för bland annat grov kvinnofridskränkning. Och: Kölnbacksparken, samlingsplats för droganvändare?

  • Publicerad 11:12, 9 sep 2019

Lördag-söndag

Kvarteret Sadelmakaren

Misshandel. En kvinna i 25-årsåldern har förts till akuten efter att ha blivit slagen. Hon har under lång tid varit utsatt för såväl våld com hot om våld. Hennes make, som är i 30-årsåldern, misstänks för bland annat grov kvinnofridskränkning och sitter nu anhållen.

Söndag 21.15

Kölnbacksparken

Drogbrott. Kölnbacksparken har blivit ett tillhåll för personer som tar droger. Vittnen har rapporterat om cannabisrökning och Tramadol-förpackningar (tablett-drog) har hittats där. Polisen har därför särskild uppsikt över platsen och på söndagskvällen upptäcktes en person på platsen som rökte en joint cannabis. Mannen, som är i 20-årsåldern, fick lämna ifrån sig sina droger som förverkades direkt. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott.

Måndag 02.00

Rådmansgatan

Drogbrott. Kvinna i 25-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott och fylleri.

Måndag 03.00

Östra Ringgatan

Drogbrott. När polis tidigt på måndagens morgon stoppat ett fordon för kontroll betedde sig föraren av en annan bil misstänksamt, svängde in på en parkeringsplats och släckte alla ljus men satt kvar. Mannen, som är i 30-årsåldern, inte Enköpingsbo, medgav narkotikabruk och var positiv på snabbtest. Bilnycklarna omhändertogs.

Flera stölder mot arbetsfordon – var det tjuvarna som jagades?

Nyheter En stöldvåg kan vara på väg att stoppas. I en bil påträffad i Järfälla hittades gods från ett av flera inbrott i arbetsfordon i Enköping under den senaste tiden.tisdag 24/9 10:40

Borrningar stör trafik på Salavägen

Nyheter Sanering. Marken under Salavägen ska undersökas Från september till november görs undersökningar inför saneringen av Enköpingstvätten. Det gör att Salavägen delvis kommer att spärras av. – Det blir begränsad framkomlighet vissa tider, säger Ulf...måndag 23/9 16:16