Foto: Mostphotos

Kvinna misshandlad under längre tid – make anhållen

En kvinna fördes i helgen till akuten sedan hon varit utsatt för våld. Hennes make anhölls, misstänkt för bland annat grov kvinnofridskränkning. Och: Kölnbacksparken, samlingsplats för droganvändare?

  • Publicerad 11:12, 9 sep 2019

Lördag-söndag

Kvarteret Sadelmakaren

Misshandel. En kvinna i 25-årsåldern har förts till akuten efter att ha blivit slagen. Hon har under lång tid varit utsatt för såväl våld com hot om våld. Hennes make, som är i 30-årsåldern, misstänks för bland annat grov kvinnofridskränkning och sitter nu anhållen.

Söndag 21.15

Kölnbacksparken

Drogbrott. Kölnbacksparken har blivit ett tillhåll för personer som tar droger. Vittnen har rapporterat om cannabisrökning och Tramadol-förpackningar (tablett-drog) har hittats där. Polisen har därför särskild uppsikt över platsen och på söndagskvällen upptäcktes en person på platsen som rökte en joint cannabis. Mannen, som är i 20-årsåldern, fick lämna ifrån sig sina droger som förverkades direkt. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott.

Måndag 02.00

Rådmansgatan

Drogbrott. Kvinna i 25-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott och fylleri.

Måndag 03.00

Östra Ringgatan

Drogbrott. När polis tidigt på måndagens morgon stoppat ett fordon för kontroll betedde sig föraren av en annan bil misstänksamt, svängde in på en parkeringsplats och släckte alla ljus men satt kvar. Mannen, som är i 30-årsåldern, inte Enköpingsbo, medgav narkotikabruk och var positiv på snabbtest. Bilnycklarna omhändertogs.

Helgens blåljus: Sprang med glasögon / Slagträ på mopeden / Polisen tog bilen mm

Nyheter En stal glasögon och sprang till bilen. En annan körde stulen moped och en tredje fick lämna ifrån sig bilen då han saknade körkort. Det är några av punkterna i Blåljusrapporten från helgen.måndag 24/2 11:36