Foto: Mostphotos

Kvinna misshandlades av man

En kvinna utsattes för misshandel och hot av en man hon haft en relation till.

  • Publicerad 08:42, 6 okt 2017

LÅDÖ
Torsdag 5/10
14.15.
Olovlig körning En patrull stoppar en moped som är av klass 1-modell vilket innebär att den inte får framföras i högre hastigheter än 45 kilometer i timmen. I det här fallet hade det dock trimmats på bra eftersom mopeden forsar fram i 69 kilometer i timmen när den stoppas. Föraren, en man i 15-16-årsåldern kan nu få problem när det är dags att skaffa körkortstillstånd för att få övningsköra och ta körkort. Efter en sådan här händelse kan det nämligen dröja innan körkortstillstånd ges.

ENKÖPING
Torsdag 5/10
18.30
Narkoktikabrott. Polispatrull ser en man komma cyklande vid Lidl och bestämmer sig för att de ska kontrollera honom. Det vill uppenbarligen inte mannen för när han upptäcker polisen försöker han cykla ifrån dem, dock utan framgång. Strax innan patrullen kommer ikapp honom kastar han ifrån sig ett knogjärn och blir därför misstänkt för brott mot knivlagen. Mannen, som är i 25-årsåldern, får genomgå kroppsbesiktning och lämna urinprov.

VÄSTERLEDSTORG
Torsdag 5/10
19.40
Narkotikabrott. En polispatrull kontrollerar ett ungdomsgäng. En av ungdomarna uppträder påverkat och det blir det en misstanke om narkotikabrott och eftersom personen är under 18 år kontaktas vårdnadshavaren.

BÅLSTA.
Torsdag 5/10
18.00
Misshandel. Polispatrull beordras att åka till en adress i Bålsta för att ta upp en anmälan gällande händelser i Danderyd. Väl på plats visar det sig även gälla misshandel i Bålsta. Det handlar omen man och en kvinna som har haft en relation av något slag som nu har upphört. kvinnan har blivit misshandlad av mannen. Han har sparkat henne på låret och det har blivit stora blåmärken. Hon har utsatts för ofredande vid två olika tidpunkter och en gång för olaga hot. Ofredande handlar om att han har knuffat henne så att hon har fallit in i en hylla. En gång har han hållit handen om hennes hals, men det blev inget märke och därför benämns det som ofredande och inte misshandel. Vid ett tillfälle har han höjt näven mot henne och hotat att skada henne allvarligt vilket bedöms som olaga hot.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus, onsdag: stök och stölder

Nyheter En man var stökig i Klosterparken. Två stal plånbok och tömde kontot. En åkte fast med stulna matvaror. Där är onsdagens blåljus i korthet.torsdag 21/6 10:06

Players-rånarna fast – har erkänt

Nyheter De två unga män som rånade puben Players Inn för en månad sedan är fast och har erkänt. – Det känns bra, skönt att få ett avslut, en lättnad för oss alla, säger ägaren Anders Thool.torsdag 21/6 9:52