Foto: Mostphotos

Kvinna misstänks ha misshandlat man

Bedrägeri, rattfylleri, försök till bilstöld och en misshandel där för ovanlighetens skull en kvinna misstänks vara den skyldiga och en man den drabbade. Där är brotten från lördagen.

  • Publicerad 18:20, 18 mar 2018

Lördag kl 10.50

Kaptensgatan

Rattfylleri. En man i 50-årsåldern, som inte bor i Enköping, är misstänkt för rattfylleri. Då polis stoppade bilen han körde fick han blåsa för kontroll. Han hade 0,19 milligram/liter luft i det testet.

Körkortet omhändertogs och skickades till Transportstyrelsen

Lördag, under dagen

Enköping

Försök till bedrägeri. Mängden bedrägerier ökar. En kvinna i Enköping blev uppringd av personer som sa att de ringde från Microsoft och krävde att hon skulle betala för tjänster.

Bedrägeriförsöket polisanm'äldes.

Lördag eftermiddag

Långtora

Misshandel/olaga hot/ofredande.

I en mycket stor del av de fall där en person misshandlat eller hotat en annan är det en man som misstänks för brottet. Efter händelser i Långtora i helgen är dock fallet det omvända; en kvinna i 50-årsåldern är misstänkt för misshandel och olaga hot mot en jämnårig man.

Kvinnan misstänks ha utsatt mannen för misshandel genom att "bruka våld mot honom", som rapporten från polisen säger. Hon ska också ha utsatt honom för olaga hot genom att vid upprepade tillfällen verbalt hotat mannen.

Fallet är under utredning för att händelseförloppet ska klarläggas.Brottsrubriceringen kan komma att ändras.

Lördag 1030

Sadelmakargatan

Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

En kvinna i 25-årsåldern har hft inbrott i sin bil. Den som tog sig in i bilen har försökt att starta den, men inte lyckats.

Skador uppstod på såväl passagerardörr som rattkåpa, tändningslås och kablar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19