En kvinna misstänks för mordförsök på en man i Vällingby. Foto: Mikael Andersson/Leif Oldenburg

Kvinna misstänkt för mordförsök i Vällingby

En man i 30-årsåldern larmade polisen i morse och anmälde att han utsatts för ett mordförsök på ett hotell i Vällingby. En kvinna är gripen misstänkt för brottet.

  • Publicerad 09:10, 16 maj 2018

Det var strax innan klockan sju på onsdagsmorgonen som mannen ringde polisen och anmälde att han utsatts för ett mordförsök. Mannen befann sig enligt polisen på ett hotell i Vällingby och när polisen kom till platsen greps en kvinna misstänkt för brottet.

– Jag vet inte vilken relation mannen och kvinnan har till varandra men de befann sig i samma rum, säger Anders Bryngelsson på polisens ledningscentral.

Vad som ska ha hänt vill inte polisen kommentera i nuläget. Mannen har inte behövt uppsöka sjukhus.

Har ni hittat något vapen på platsen?

– Det kan jag inte kommentera, säger Anders Bryngelsson.

Kvinnan har tagits in av polisen och ska nu förhöras.

Vad säger hon om händelsen?

– Det är det vi ska ta reda på nu, säger Anders Bryngelsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

KB nära att skrälla mot allsvenskt lag

Nyheter Förlorade efter förlängning – se publikens hyllning efter slutsignal Tio minuter ifrån en jätteskräll i Svenska cupen. Karlbergs BK förlorade mot allsvenska Dalkurd med 1-2 efter förlängning.tisdag 21/8 22:09

Sifferstrul svartmålar förortsskolor i onödan

Nyheter Förklaringen bakom Söderortsskolornas bottenbetyg Nyanlända elever sänker grundskolors resultat rejält när det gäller gymnasiekompetensen. Men bakom statistiken döljer sig byråkratiskt krångel, som gör att mindre skolor i förorterna svartmålas i...tisdag 21/8 21:00