Den rånade kvinnan larmade själv om rånet efter att hon kommit hem. Foto: Sacharias Källdén

Kvinna rånad och misshandlad i Vällingby

Vid kvart i sju igår kväll rånades och misshandlades en kvinna i Vällingby.

  • Publicerad 09:30, 28 nov 2017

Rånet skedde på Härjedalsgatan i Vällingby runt tio minuter innan kvinnan själv larmade polisen från sitt hem, alltså strax efter halv sju under måndagskvällen.

En stund tidigare hade två, män beväpnade med kniv, rånat kvinnan på bland annat hennes mobiltelefon, dator och kontokort. Kvinnan blev även slagen av förövarna.

– Det finns ingen frihetsberövad, åtminstone inte i anslutning till händelsen, säger Anna Westberg på polisens mediecenter.

Kvinnan hade en svullnad med en lättare blödning i ansiktet efter att ha blivit slagen av förövarna.

– Jag vet inget mer om skadeläget, men hon behövde inte uppsöka sjukhus, säger Anna Westberg.

En förundersökning om rån har inletts.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är Västerorts eget Hogwarts

Nyheter Rykten om spöken I Bromsten tronar Ellen Keyskolan på en kulle. Vi besökte skolan inför den traditionella julmarknaden – och upptäckte varför skolan liknas med Hogwarts i Harry Potter.söndag 17/12 18:00

Helglista! Det här kan du göra i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Träffa Tomten ✓Bandyskola ✓Barnteater ✓Julmarknad Träffa Tomten, gå på julmarknad eller snöra på dig grillorna. Helgen bjuder på massa skoj för stora och små i Västerort och Järfälla.fredag 15/12 15:50