Den rånade kvinnan larmade själv om rånet efter att hon kommit hem. Foto: Sacharias Källdén

Kvinna rånad och misshandlad i Vällingby

Vid kvart i sju igår kväll rånades och misshandlades en kvinna i Vällingby.

  • Publicerad 09:30, 28 nov 2017

Rånet skedde på Härjedalsgatan i Vällingby runt tio minuter innan kvinnan själv larmade polisen från sitt hem, alltså strax efter halv sju under måndagskvällen.

En stund tidigare hade två, män beväpnade med kniv, rånat kvinnan på bland annat hennes mobiltelefon, dator och kontokort. Kvinnan blev även slagen av förövarna.

– Det finns ingen frihetsberövad, åtminstone inte i anslutning till händelsen, säger Anna Westberg på polisens mediecenter.

Kvinnan hade en svullnad med en lättare blödning i ansiktet efter att ha blivit slagen av förövarna.

– Jag vet inget mer om skadeläget, men hon behövde inte uppsöka sjukhus, säger Anna Westberg.

En förundersökning om rån har inletts.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nytt t-banekaos börjar i dag

Nyheter Ytterligare sträcka stängs på gröna linjen I dag inleds arbetet med att rusta gröna linjens t-banespår på Söderströmsbron. Det innebär att sträckan kommer att vara avstängd i båda riktningar under de två veckor arbetet pågår och att samtliga...måndag 16/7 7:10

Här bor de mitt i historiens vingslag

Nyheter StockholmDirekt cyklar. Möt familjen i ett av Järfällas äldsta bostadshus Det finns inte en enda rak vinkel i den gamla brovaktarstugan vid Stäketbron i Järfälla. Men massor av lokal historia, ända från 1600-talet. Något familjen Sundelin, som bott här i snart 10 år,...fredag 6/7 11:56