Klädd i personalens orangea overall svarar mannen på frågor om sopsortering för att i nästa stund smygfilma besökarens rumpa.

Kvinnor smygfilmas på sopstation – hamnar på porrsajt

Kvinnliga besökare på återvinningscentralen i Sätra har filmats och lagts upp på en porrsajt. På mannens konto fanns ett hundratal smygfilmer under titlar som "voyeur granny" och "beautiful teen".

  • Publicerad 13:38, 23 nov 2017

Smygtagna filmer från återvinningscentralen i Sätra har lagts ut på en porrsajt. Filmerna är tagna av en man anställd på återvinningscentralen. Det bekräftar chefen för ÅVC på Stockholms vatten och avfall.

Iklädd personalens orangea ställ svarar han på besökarnas frågor om sopsorteringen.

Så fort de kvinnliga besökarna vänder ryggen till riktas kameran mot rumpan.

Mannens konto och filmerna har sedan SkärholmenDirekts avslöjande tagits bort från porrsajten. Men tidigare fanns där ett hundratal filmer. Det var en blandning av hans egna sexfilmer och filmer på kvinnor som omedvetandes filmas när de slänger skräp, sitter på tunnelbanan eller väntar på bussen.

Anställd smygfilmade kvinnor – sparkas

Filmerna hade titlar som "voyeur mature ass", "beautiful teen" och "voyeur granny". Vissa av filmerna hade tusentals visningar.

De första smygfilmade inläggen är från kollektivtrafiken och lades upp för sju månader sedan. Två månader senare lades den första filmen från återvinningscentralen upp. Totalt hade mannen lagt upp nära 100 sådana filmer.

"Jag blir chockad"

Peter Nyström är enhetschef ÅVC på Stockholm vatten och avfall:

– Jag blir bestört och chockad när du berättar det här. Det är verkligen inte i sådana sammanhang vi vill att våra återvinningscentraler ska finnas. Det är inget vi har gett tillstånd till, sådan filmning på vår anläggning, säger han.

Vad gör ni nu?

– Jag får prata med vår jurist nu. Det är väldigt tydligt att man inte får filma på anläggningen utan vårt medgivande. Om det är någon ur personalen så är det fog för direkt uppsägning. Om det är någon som är anställd av vår entreprenör så får vi be dem skilja personen från sin anställning.

Artikeln uppdateras

Sätra återvinningscentral. Foto: Sara Ringström

Har du varit med om detta?

Kontakta oss om du vill dela med dig av din berättelse: skarholmen@direktpress.se

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.