GREPS MED BYXORNA NERE. Tjuven blev påkommen men att stjäla lax innanför byxorna. Foto: Mostphotos

Kylig tjuv i matbutik i Söderort

Under onsdagen avslöjades en tjuv i Farsta, som hade pressat ner en fryst lax innanför byxorna i en matbutik. När polisen grep mannen fanns det dock mer saker innanför brallan.

  • Publicerad 10:46, 28 mar 2019

Det var strax efter klockan 17 på onsdagen som polisen fick larm om att en tjuv hade smusslat ner en hel frusen lax i byxorna inne i en matbutik i Farsta.

– En annan kund i affären uppmärksammade vad tjuven gjorde och ringde till oss, säger Per Fahlström vid Stockholmspolisen.

Bilbränder i Bagarmossen i natt

Den manliga tjuven passerade kassorna utan att betala för några varor. Men utanför stod dock en polispatrull och väntade.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Mannen greps och fick bokstavligt talat stå med byxorna nere. Men när han ombads plocka upp laxen fanns det mer stöldgods innanför byxlinningen.

– Förutom den frysta laxen hittade patrullen även fryst kotlett i byxorna, säger Per Fahlström.

Mannen är nu misstänkt för ringa stöld.

V: Staden måste försöka rädda Melodybox

Nyheter "Söderort behöver det här" Vänsterpartiet vill att staden försöker hitta ett kryphål i detaljplanen som gör att Melodybox kan räddas. Går inte det ska staden hjälpa det privata kulturstället att hitta en ny lokal, anser V.torsdag 18/4 14:11

Här kan Skarpnäck få modulhus

Nyheter Bygglovsansökan inskickad Vid Skogsfurans väg i Skarpnäck vill staden bygga 37 lägenheter i sex modulhus.torsdag 18/4 12:09