GREPS MED BYXORNA NERE. Tjuven blev påkommen men att stjäla lax innanför byxorna. Foto: Mostphotos

Kylig tjuv i matbutik i Söderort

Under onsdagen avslöjades en tjuv i Farsta, som hade pressat ner en fryst lax innanför byxorna i en matbutik. När polisen grep mannen fanns det dock mer saker innanför brallan.

  • Publicerad 10:46, 28 mar 2019

Det var strax efter klockan 17 på onsdagen som polisen fick larm om att en tjuv hade smusslat ner en hel frusen lax i byxorna inne i en matbutik i Farsta.

– En annan kund i affären uppmärksammade vad tjuven gjorde och ringde till oss, säger Per Fahlström vid Stockholmspolisen.

Bilbränder i Bagarmossen i natt

Den manliga tjuven passerade kassorna utan att betala för några varor. Men utanför stod dock en polispatrull och väntade.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Mannen greps och fick bokstavligt talat stå med byxorna nere. Men när han ombads plocka upp laxen fanns det mer stöldgods innanför byxlinningen.

– Förutom den frysta laxen hittade patrullen även fryst kotlett i byxorna, säger Per Fahlström.

Mannen är nu misstänkt för ringa stöld.

Så rena eller smutsiga är Stockholms bad

Nyheter LISTA: Baden där du kan kasta dig i – men här ska du inte hoppa i plurret Staden genomför ständigt vattenprover på Stockholms allmänna badplatser för att säkerställa att vattnet inte utgör någon hälsorisk. Här är resultatet av ditt bads senaste mätning.tisdag 25/6 19:00

Trasig pump bakom badavrådan i Långsjön

Nyheter Gäller tills vidare Avrådan för bad i Långsjön pågår fortfarande medan man undersöker om en havererad pumpstation har läckt utsläpp eller inte.tisdag 25/6 13:20