Vantörs församling drar igång en ny pop up-kör i kyrkan i Högdalen. Foto: Erik Simander

Kyrkan startar pop up-kör i Högdalen

Sångsugen? Nu har du chansen att sjunga i en kör.

  • Publicerad 11:40, 9 apr 2019

Vill du sjunga pop och soul i en kör? Nu har du chansen när Vantörs församling drar igång en ny pop up-kör i kyrkan i Högdalen. Kören är gratis och öppen för alla som vill sjunga. Ingen föranmälan krävs.

– Vi har sett ett behov av att människor vill sjunga sådant som inte är traditionell körmusik, utan gehörsbaserad svängig musik som alla ska kunna vara med på, säger Ida Rönn, som är en av församlingens musiker.

Kören ska repa vid tre tillfällen för att sedan uppträda på en gudstjänst i slutet av maj. Första träffen är den 24 april, med start klockan 19.

Ny app ska skapa bättre grannsämja

Bostad Vill konkurrera med Facebook-grupper Ett av världens största sociala nätverk för grannar lanseras i Stockholm. Enligt grundaren är en god kontakt med din grannar grunden för en trevlig atmosfär i kvarteret.söndag 16/6 19:00

Här är SL:s satsningar för kyla i sommar

Nyheter ✓Knapptrick✓Fler AC-bussar sätts in ✓Men därför kommer de inte hjälpa vid ny värmebölja Varje sommar rapporteras det om extremvarma bussar och tåg i kollektivtrafiken. Nu, och fram till slutet av augusti, skruvar SL på alla detaljer för att hålla graderna nere.lördag 15/6 9:08