Vantörs församling drar igång en ny pop up-kör i kyrkan i Högdalen. Foto: Erik Simander

Kyrkan startar pop up-kör i Högdalen

Sångsugen? Nu har du chansen att sjunga i en kör.

  • Publicerad 11:40, 9 apr 2019

Vill du sjunga pop och soul i en kör? Nu har du chansen när Vantörs församling drar igång en ny pop up-kör i kyrkan i Högdalen. Kören är gratis och öppen för alla som vill sjunga. Ingen föranmälan krävs.

– Vi har sett ett behov av att människor vill sjunga sådant som inte är traditionell körmusik, utan gehörsbaserad svängig musik som alla ska kunna vara med på, säger Ida Rönn, som är en av församlingens musiker.

Kören ska repa vid tre tillfällen för att sedan uppträda på en gudstjänst i slutet av maj. Första träffen är den 24 april, med start klockan 19.

Liljeholmskajen ska få utomhuspooler

Nyheter Stort allmänt bad för barn och vuxna Tre badbassänger fyllda med sjövatten – både för barn och vuxna – intill kajen. Marievik ska få stort allmänt hamnbad à la Helsingfors.fredag 19/4 10:00

Bostadsbolagen hårdgranskar svartuthyrning

Bostad ✓Anställt speciella utredare ✓Så många blir av med lägenheten ✓Ny lag kan ge fängelse eller böter Riktade insatser och heltidsanställda som utreder oriktiga hyresförhållanden. Stadens bostadsbolag säger varje år upp hundratals hyreskontrakt till följd av svartuthyrning. Samtidigt kan en ny lag...fredag 19/4 9:00