Lagad läcka. Nu rinner vattnet i kranarna igen på Kunskapsskolan. Foto: Mostphotos

Läckan som stängde Kunskapsskolan är lagad

Vattenläckan som stängde bland annat Kunskapsskolan är lagad.

  • Publicerad 13:27, 28 aug 2017

Det var vid 07.30-tiden på måndagsmorgonen som det upptäcktes att det inte fanns något vatten på Kunskapsskolan.

– Vi har haft kontakt med kommunen och de ska nu gräva sig ner till läckan. Det är möjligt att det är klart i eftermiddag, men det är inte säkert. Vi vet inte hur det ser ut imorgon, sa rektor Anders Danielsson.

Vattenläckan innebar att alla elever skickades hem och det fanns alltså en viss osäkerhet kring hur lång tid det skulle ta att laga läckan och om huruvida eleverna skulle ha en skola att gå till under tisdagen. Osäkerheten varade dock inte särskilt länge.

– Den ska vara lagad. Det är det besked jag har fått. Det gick snabbt, säger Sara Bergström, kommunikatör på Enköpings kommun.

Ett snabbt test av kranarna på Ena-Håbo Tidningen, som drabbades av samma läcka, gav alldeles nyss också positivt besked. Vattnet rinner igen. Därmed talar mycket för att Kunskapsskolan kan öppna dörrarna imorgon igen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stjärntränaren säljer sin hästgård i Enköping

Nyheter Nu säljer stjärntränaren och den förre förbundskaptenen i hästhoppning, Sylve Söderstrand, sin gård i Rekasta utanför Enköping.tisdag 22/5 11:26