Foto: Michael Hoffman

Lägenhet brinner i Norsborg

Just nu brinner det i en lägenhet på Iduns väg i Norsborg. Branden som startade i ett kök ska vara under kontroll.

  • Publicerad 18:10, 11 apr 2018

Klockan 17:14 kom larmet till polisen om att det brinner i en lägenhet på Iduns Väg i Norsborg. Enligt Per Fahlström ska det brinna i ett kök. Ett stort räddningspådrag är på plats just nu för att jobba med branden: sex brandbilar, tre till fyra ambulanser och ett flertal poliser.

Enligt uppgifter till BotkyrkaDirekt ska köket vara helt utbränt.

Polisen har spärrat av ett område kring huset.

Befinner sig några personer i lägenheten?

– Jag har ingen uppgift om att det ska finnas personer kvar i lägenheten, alla ska ha lämnat lägenheten. Men det är obekräftade uppgifter, säger Per Fahlström.

I nuläget har polisen ingen mer information att ge, förklarar han.

– Man håller på och jobbar på plats nu så jag har ingen mer information att ge nu, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisens regionsledningscentral.

Uppdatering 12/4 09:55

En person fick föras till sjukhus med rökskador i samband med branden. Polisen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet och vållande till kroppsskada.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.