SLÄCKT. Vid 11.30 uppgav räddningstjänsten att branden på Ryttargatan var släckt. Foto: Leif Oldenburg

Lägenhetsbrand i Råsunda

En person har förts till sjukhus efter en brand i Råsunda på julaftons förmiddag.

  • Publicerad 11:41, 24 dec 2017

Det var en fullt utvecklad lägenhetsbrand på Ryttargatan som bekämpades av ett stort antal brandmän. Vid 11.30 uppgav räddningstjänsten att branden var släckt.

En person skadades och har tagits om hand av sjukvården. Det fanns strax efter klockan 11.30 inga uppgifter om hur allvarligt skadad personen är eller vad som orsakade branden.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

MP vill ha Medborgarbudget

Nyheter Miljöpartiet i Solna vill att invånarna ska ha direktinflytande över en del av kommunens budget, en så kallad Medborgarbudget. Den vanligaste formen är att kommunen avsätter en del av...torsdag 19/7 17:29

MP: Grönt ljus för fler busskörfält

Nyheter Ännu ett oppositionsparti i landstinget höjer rösten till förmån för SL:s bussförare. Att slippa kolla biljetter och ha tillgång till fler körfält är deras bud för att förbättra arbetsmiljön.torsdag 19/7 14:27