BRAND. En brand bakom ett kylskåp fick räddningstjänsten att rycka ut till Kristineberg. Foto: Sacharias Källdén

Lägenhetsbrand på Kungsholmen

En lägenhetsbrand har lett till stort pådrag i Kristineberg.

  • Publicerad 11:45, 2 jul 2018

Det var vid 11.21 som polisen och räddningstjänsten fick ett larm om en brand i en lägenhet på Lidnersgatan och flera brandbilar, polispatruller och ambulanser har kallats till platsen enligt vittnen i området. Enligt polisen var det lägenhetsinnehavaren själv som larmade.

– Det har brunnit bakom ett kylskåp, branden är nu släckt och det pågår ett eftersläckningsarbete. Det var inga skadade, säger en presstalesperson vid Storstockholms brandförsvar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

"Jag hade handen på Eddie Vedders kuk lite för länge"

Nyheter Kändisfotografen från Söderort om rockvärldens största svin I tre decennier har han fotograferat rocken och dess kändisar i Stockholm. Nu släpper han boken "Let there be rock" med personliga favoriter, många som aldrig publicerats förr. Johan Bergmark...tisdag 20/11 20:00

Ny barbershop satsar på stjärnfylld gatufest

Nyheter "En fest för grannarna" – Kända artister väntas uppträda på bakgata på Kungsholmen En ny barbershop "för alla, inte bara hipsters" med kafé har öppnat på Kungsholmen. Nu planerar de bjuda alla nya grannar på stjärnspäckad gatufest med flera lokala aktörer och kända artister.tisdag 20/11 18:21