BRAND. En brand bakom ett kylskåp fick räddningstjänsten att rycka ut till Kristineberg. Foto: Sacharias Källdén

Lägenhetsbrand på Kungsholmen

En lägenhetsbrand har lett till stort pådrag i Kristineberg.

  • Publicerad 11:45, 2 jul 2018

Det var vid 11.21 som polisen och räddningstjänsten fick ett larm om en brand i en lägenhet på Lidnersgatan och flera brandbilar, polispatruller och ambulanser har kallats till platsen enligt vittnen i området. Enligt polisen var det lägenhetsinnehavaren själv som larmade.

– Det har brunnit bakom ett kylskåp, branden är nu släckt och det pågår ett eftersläckningsarbete. Det var inga skadade, säger en presstalesperson vid Storstockholms brandförsvar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nobel Center ska bli som Sydneys operahus

Nyheter Stadens oväntade jämförelse Stockholms stad har överklagat mark- och mijödomstolens nej till Nobel Center. I överklagan sticker en jämförelse ut.tisdag 18/9 21:00

Nej till att öppna bensinmack på Söder igen

Nyheter Företag vill öppna nygammalt tankställe Det finns inte en enda bensinmack i drift på Södermalm. Det vill ett företag nu ändra på, genom att återuppliva den forna macken vid Ersta. Men beskedet från staden är blankt nej.tisdag 18/9 20:00