BRAND. En brand bakom ett kylskåp fick räddningstjänsten att rycka ut till Kristineberg. Foto: Sacharias Källdén

Lägenhetsbrand på Kungsholmen

En lägenhetsbrand har lett till stort pådrag i Kristineberg.

  • Publicerad 11:45, 2 jul 2018

Det var vid 11.21 som polisen och räddningstjänsten fick ett larm om en brand i en lägenhet på Lidnersgatan och flera brandbilar, polispatruller och ambulanser har kallats till platsen enligt vittnen i området. Enligt polisen var det lägenhetsinnehavaren själv som larmade.

– Det har brunnit bakom ett kylskåp, branden är nu släckt och det pågår ett eftersläckningsarbete. Det var inga skadade, säger en presstalesperson vid Storstockholms brandförsvar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Omöjligt evakuera Citybanan utan rulltrappor

Nyheter Frågor och svar om haveriet på stationerna Stockholm City och Odenplan Varför bygger man en supermodern tåganläggning utan vanliga trappor? Och varför måste man stänga hela stationen när rulltrapporna inte fungerar. Vi frågade Trafikverket, som byggt de nya stationerna...tisdag 17/7 6:50

Då vet du att låten är en sommarplåga

Nyheter Expertens guide till musiken vi hatar att vi älskar Sommar, sol, och enerverande hitlåtar som vägrar lämna din hjärna i fred. Nu på lördag fixar Debaser en helkväll med rakt igenom sommarplågor. Kreddkänsliga personer varnas.måndag 16/7 21:15