En brand utbröt i en lägenhet på Hornsgatan vid 17-tiden under onsdagen. Foto: Privat

Lägenhetsbrand på Söder – två till sjukhus

En brand utbröt i en lägenhet på Hornsgatan vid 17-tiden under onsdagen. Två personer har förts till sjukhus med ambulans.

  • Publicerad 18:18, 14 mar 2018

Strax efter klockan 17 under onsdagen fick räddningstjänsten ett larm om en lägenhetsbrand på Hornsgatan 94 på Södermalm. Två personer fick föras till sjukhus med ambulans i samband med branden.

– Klockan 17:26 var branden i stort sett släckt. I övrigt har jag inte mer information just nu, säger Ulf Blomqvist på Räddningstjänstens presstjänst.

Även polisen kallades till adressen och en läsare beskriver ett stort pådrag med massor av polis, ambulans och brandkår. Enligt samma läsare var Hornsgatan avstängd för trafik från Ringvägen till Torkel Knutssonsgatan.

Under torsdagen meddelar Stockholmspolisen att en 75-årig man avlidit efter branden. En utredning har inletts gällande allmänfarlig vårdslöshet.

UPPDATERING KL 19:00 Tidigare rapporterade vi att en person fördes till sjukhus. Räddningstjänsten säger nu att det handlar om två personer.

En man i 75-årsåldern avled efter 

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.