Brand. Ett strykjärn tros ha orsakat branden, som är rubricerad som misstänkt allmänfarlig vårdslöshet.

Lägenhetsbrand på Strandvägen

En brand bröt vid lunchtid på måndagen ut i ett rum i en lägenhet på Strandvägen. Inga personer uppges ha skadats.

  • Publicerad 13:43, 3 sep 2018

Klockan 12.21 larmades räddningstjänsten om en brand på Strandvägen på Östermalm. Väl på plats konstaterades det att det brann i en bostad på den aktuella adressen och släckningsarbetet inleddes omgående.

– Det har brunnit i ett rum men inga personer befann sig på platsen. Vi har nu släckt branden och ventilerar ut, säger Tony Frank, ledningsbefäl vid Storstockholm brandförsvar.

Det är ännu inte fastställt vad som orsakat branden. Men enligt misstankarna ligger ett strykjärn bakom incidenten.

Personal från tre stationer samt räddningsledning har arbetat med insatsen, som avslutades klockan 13.22.

Polisen har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Rökutveckling på T-centralen

Nyheter Bengal kastades vid tunnelbanan tidigt i morse Rökutveckling uppstod vid T-centralen i morse efter att ett bengalliknande föremål kastats vid tunnelbanan.onsdag 19/9 7:48

Fortsatt renoveringsiver i Stockholm

Bostad LISTA: Så mycket rot-avdrag har gjorts i din kommun under 2018 Det senaste årets oro på bostadsmarknaden tycks inte ha påverkat renoveringslusten bland Stockholms invånare. Hittills i år har vi köpts rot-tjänster för miljarder, visar siffror från Skatteverket.onsdag 19/9 6:50