En 30-årig kvinna fördes under måndagsnatten till sjukhus med allvarliga skador efter en lägenhetsbrand på Östermalm. Foto: Mostphotos

Lägenhetsbrand under natten – kvinna allvarligt skadad

Under natten började det av oklar anledning brinna hemma hos en 30-årig kvinna på Östermalm.

  • Publicerad 08:07, 28 aug 2017

Polis och brandkår fick larm om Lägenhetsbranden klockan 04.35 på måndagen. Boende i ett flerfamiljshus på Tyskbagargatan på Östermalm ringde och larmade om rök i trapphuset. Det visade sig brinna i en av lägenheterna på första våningen.

– När polis och brandkår tog sig in i lägenheten hittade de en kvinna som var allvarligt skadad, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen.

Färre skogsbränder när barnen spelar dataspel

Kvinnan var i 30-årsåldern och fördes till sjukhus med kraftiga rökskador, som bedöms allvarliga. Just nu utreds händelsen som mordbrand.

– Men det finns inget just nu som tyder på att någon ytterligare person har varit inblandad. Men exakt vad som har föranlett branden är för tidigt att säga, Sven-Erik Olsson.

Instängd man i container förbryllade polisen

Lägenheten har spärrats av i avvaktan på att polisen ska genomföra en teknisk undersökning.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

L vill stoppa arbetet på Norr Mälarstrand

Nyheter Hård kritik efter trädfällningarna: "Uselt" Liberalerna menar att arbetet med Norr Mälarstrands gångstråk strider mot detaljplanen och kräver nu att arbetet stoppas. Även Naturskyddsföreningen har anmält jobbet till länsstyrelsen. Men...onsdag 20/6 19:00

Norrtulls SK får fint integrationspris

Nyheter Belönas med Nelson Mandela-priset Fadderfamiljer, skänkta träningskläder och innebandy för nyanlända och etablerade mammor. Nu belönas Norrtulls SK av staden för sitt integrationsarbeteonsdag 20/6 15:24