Ett bråk utbröt på en vårdcentral i Skärholmen under morgonen. Foto: Hanna Thåström

Läkare och anställda i stort bråk

Två anställda har attackerats på en vårdcentral i Skärholmen. Fem personer har gripits misstänkta för misshandel, bland dem en läkare.

  • Publicerad 11:06, 6 feb 2018

Larmet kom in till polisen klockan 8.11 om att ett bråk brutit ut på en vårdcentral i Skärholmens centrum, efter uppgifter om att personer kommit dit och börjat bråka med personalen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Två i personalen har skadats, dock ej allvarligt, enligt polisen.

Flera polispatruller kom till platsen i samband med händelsen. Fem personer är gripna misstänkta för grov misshandel. En av de gripna har tagits till sjukhus för att få en huvudskada omsedd, enligt polisens händelserapport.

Enligt polisen handlade bråket om att en person som tidigare haft tillgång till en lokal kommit dit tillsammans med ytterligare fyra personer och krävt att få tillgång till lokalen, varefter bråk uppstod.

Enligt DN var det en patient som larmade polisen. DN skriver också att en av de gripna ska ha varit en läkare.

– Som jag förstår det är den som tidigare haft tillgång till lokalen läkare, säger Sven-Erik Olsson till DN.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.