Polisen har gjort en anmälan om smitning efter krock i Stocksund. Foto: Leif Oldenburg

Lämnade olycksplatsen efter krock i Danderyd – till fots

En kollision mellan två bilar resulterade i att ena föraren smet från olycksplatsen till fots och polisen har gjort en anmälan om smitning.

  • Publicerad 16:48, 16 nov 2017

Vid 10:56 under dagen, torsdag 16 november, fick polisen in ett samtal om en trafikolycka på Invernessvägen i Stocksund. Två bilar hade kolliderat, men ingen person har rapporterats skadad. Dock smet den ena personen från platsen efter olyckan och lämnade kvar bilen hen färdades i.

– Vi har gjort en anmälan om smitning, säger Eva Nilsson på polisens ledningscentral.

Den andra personen ringde polisen och dennes bil bärgades bort från platsen, medan bilen tillhörande den som smet flyttades bort från vägen till en parkeringsplats i närheten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15