Foto: Leif Oldenburg

Larm om skottlossning i Tumba

Polisen har fått larm om skottlossning i Storvreten, Tumba. ​Tomhylsor har påträffats på platsen.

  • Publicerad 15:46, 11 jan 2018

Klockan 14:38 får polisen ett samtal om att det hörts smällar som uppfattas som skott vid Grytstigen i Storvreten, Tumba.

Ett fordon ska samtidigt ha passerat platsen och lämnat, skriver polisen på sin hemsida. Ingen person är påträffad skadad inte heller något fordon.

Flera polispatruller inklusive en hundpatrull är på platsen för att utreda var som inträffat. ​Tomhylsor har påträffats.

– Vi har ett stort antal poliser på plats för att fånga upp vittnen och se om vi kan få fram mer information om vad som har hänt, säger Eva Nilsson på polisens regionsledningscentral.

Polisen gör ingen koppling till händelsen i Storvreten tidigare idag då någon kastade in bangers i skolmatsalen under ett polisbesök och två poliser fördes till sjukhus.

– Vi kopplar inte ihop incidenten med den tidigare skolincidenten, säger Eva Nilsson.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.