Foto: Maria Svensson

Lastbil fastnade i tunnel i Täby

Ett körfält som leder ner i rondellen vid Täby centrum var avstängt på morgonen. Det efter att en lastbil kört in i en bro.

  • Publicerad 09:56, 28 nov 2018

Det var klockan 08:42 i morse som olyckan var framme. Då körde en lastbil ner i rondellen vid Täby Centrum, men fastnade i bron då den var för hög.

Polisen var på plats med en bil och spärrade av ett körfält som leder in i rondellen vid stora Marknadsvägen. Bilister som var på väg bort från centrum, längs Marknadsvägen, fick istället ta rondellen som ligger i markplan.

Ingen person skadades men det tog tid innan lastbilen kunde bärgas bort från körfältet.

– Det behövs en speciell bärgare för att ta bort bilen och de väntar på den nu, sa Per Fahlström på polisen vid 9.30-tiden.

Innan 11 bärgades lastbilen från platsen.

Enligt lokalpolisen i Täby är det inte vanligt att den här typen av olyckor händer.

– Nej, det är det inte. Jag vet faktiskt inte vad som skett. Han har väl inte läst skyltarna och sett att det är lägra än vad hans lastbil är, säger Jan Berlin, lokalpolis i Täby.

Här får hundarna egen lekplats i Täby

Nyheter Blir den fjärde i kommunen Nu är det beslutat att Täby får ännu en hundlekplats i kommunen, det blir den fjärde i kommunen.fredag 17/5 16:41

Bo fick kvarnens vingar att snurra igen

Nyheter Uppfinnaren: Finns mängder med problem, men också mängder lösningar Han är den 79-årige Vallentunabon som äger sju olika företag och exporterar produkter till ett 70-tal länder. Han är uppfinnarsonen som började hitta på egna produkter i 20-årsåldern – och som 60 år...fredag 17/5 16:12
Stockholm Direkt