Krock. Delar av lastbilens tak satt vid lunchtid kvar under viadukten, enligt ett ögonvittne. Foto: Mostphotos

Lastbil körde fast under viadukt

En lastbil har kört fast under en viadukt vid Västberga. Vid lunchtid på torsdagen var två filer avstängda och trafiken kraftigt påverkad.

  • Publicerad 12:26, 8 nov 2018

Sedan klocka 11.47 råder det stora köer på E4 i norrgående riktning på E4 vid trafikplats Västertorp i höjd med Västberga. Två körfält är blockerade sedan en lastbil har kört in i en viadukt.

– Det är en lastbil som har kört in i en bro och två körfält är avstängda. Broinspektör är på väg, säger Anders Bryngelsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Endast ett körfält är öppet och händelsen har orsakat stora köer i riktning in mot stan.

Enligt ett vittne satt en del av lastbilens tak fast under viadukten, men själva lastbilen hade lyckats komma loss, vilket tyder på att fordonet har varit för högt vid passagen.

– Rester från taket låg utspritt över körfälten och ett flertal personer arbetade med att sopa bort dem, berättar en person som passerade platsen vid lunchtid.

Det är ännu oklart om någon har skadats i samband med händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.