Hoppwt lever. KB och tränare Kalle Karlsson har fortfarande en liten chans att nå division 1. Foto: Mikael Andersson

Litet hopp om division 1 för Karlberg

Hoppet om fortsatt kval till division 1 lever för Karlbergs BK efter seger mot Haninge. Men det är litet.

  • Publicerad 17:45, 5 nov 2018

Det krävdes seger för att KB:s dröm om division 1 inte skulle släckas helt. Och seger blev det, trots ett rejält stukat lag med skador och sjukdomar, med 2-1 mot Haninge inför 380 åskådare på Stadshagen. Men något större jubel var det däremot inte i laget även om man så klart gladdes åt att kvalchansen fortfarande finns.

Ödesmatch väntar för KB efter förlust

Resultatet innebär att KB bara kan gå vidare vid Haninge-seger med 1-0 när de möter Hudiksvall i den sista gruppomgången nästa lördag. Alla andra resultat innebär att KB:s säsong är slut. Så chansen finns även om den är liten.

– Det var blandade känslor. Dels för att vi inte vann matchen med två mål vilket hade gett oss betydligt större chanser att gå vidare, dels att vi förlorade straffläggningen, säger tränaren Kalle Karsslon.

– Det svåra är att om det står 1-0 i den matchen så går inget lag vidare, så det är ingen fördel att inte spela sista matchen kan man ju säga. Det är så klart väldigt kritiskt att förlora den första matchen och sedan vara beroende av andra resultat i en trelagsgrupp.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Han kommer försöka vara på plats på lördag i Haninge och får säkert sällskap av fler ledare och spelare.

– Jag ska försöka åka dit och kika i alla fall så får vi se. Men jag tror inte våra chanser är så jättestora. Att det står 0-0 så länge som möjligt är det absolut bästa. Men Haninge har en jäkligt vass offensiv med två ruskiga forwards som kan göra mål när som helst så det blir inte lätt för Hudiksvall att stå emot, säger Kalle Karlsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

TV-spel på krogen allt mer poppis

Nyheter ✓"Nördiga" barer lockar blandad publik ✓Lista: Här kan du gamea med en öl i handen 3 500 spel. Det finns att välja mellan på Alex Alucards bar. En bar som är helt dedikerad till tv-spel.fredag 16/11 16:33