Loppisfynd. Foto: Mostphotos

Loppisfynda i Fjärdhundraland

Gillar du att fynda på loppis? I helgen har du alla förutsättningar för att hitta rätt – när Fjärdhundraland arrangerar Loppisrunda som i år utökats till femton stopp. – Besökarna har inte koll på gränserna mellan kommuner och län. Det ger också oss själva mycket mer när vi samarbetar över gränserna, säger Mats Thorburn, ordförande i Fjärdhundraland.

  • Publicerad 09:59, 3 jul 2019

Sol, bad och en och annan regnskvätt hör den svenska sommaren till. För många även besöken på diverse loppmarknader.

I helgen arrangerar Fjärdhundraland en loppisrunda, som sträcker sig en bra bit utanför Fjärdhundras tätortsgräns.

– Besökarna har inte koll på gränserna mellan kommuner och län. Det ger också oss själva mycket mer när vi samarbetar över gränserna. Hornudden och Orresta är fantastiska tillskott, säger Mats Thorburn, ordförande i Fjärdhundraland.

Fjärdhundraland startade i Enköping, men destinationen har vuxit och numera finns medlemmarna i åtta kommuner och fyra län. I årets Loppisrunda har även Orresta golf & konferens i Västerås och Hornuddens trädgård i Strängnäs kommit med.

Det gör att det kommer gå att göra totalt femton stopp under helgens Loppisrunda. Några av ställena är Lata pigan i Tillinge Vela, Österundagården, Säfsta bygdegård och Salnecke slottscafé.

Loppisrundan pågår mellan den 6 och 7 juli.

Knivrån och skärmflygolycka

Nyheter De senaste polisrapporterna.måndag 23/9 10:41

Yxjakt på Rådmansgatan

Nyheter Två män anhölls tidigt på söndagens morgon, misstänkta för grovt olaga hot. Beväpnade med yxa jagade de tre andra män genom delar av centrala Enköping.söndag 22/9 9:24