Foto: Mostphotos

Lördagens blåljus: Misshandel, narkotikabrott och snabb stöld

Ibland går det fort. På en kvart hann någon stjäla en regskylt från en bil – dagtid.

  • Publicerad 19:39, 28 jul 2018

Lördag ca 0300

Kungsgatan utanför Lindex

Misshandel. Två män i 30-årsåldern var inblandade i en misshandel på Kungsgatan nära torget i Enköping. Den ene ska enligt misstankarna ha slagit den andre i ansiktet. Förhör har hållits och den misstänkte är släppt. Vittne finns.

Lördag ca 0500

Stockholmsvägen

Narkotikabrott. Sedan allmänhet slagit larm om en man som enligt anmälan ”fipplade” med bilar på stora parkeringen längs Stockholmsvägen kunde en polispatrull påträffa en man i 30-årsåldern. Han blev misstänkt för narkotikabrott och togs med för provtagning och förhör. Snabbtestet var positivt. Mannen släpptes efter förhör.

Fredag ca 1800

Parkeringen utanför ICA Maxi.

Stöld av regskylt. En registreringsskylt stals på fredagen från en Volkswagen Touran som var parkerad utanför Ica Maxi. Ägaren var bara inne och handlade i en kvart, men det räckte för att någon skulle hinna stjäla den bakre skylten. Skylten är efterlyst.

"Direkt olämpligt att fylla poolen med dricksvatten"

Nyheter Kommunen larmar: Ovanligt låga vattennivåer Grundvattennivåerna är redan nu ovanligt låga. Kommunen vädjar därför till invånarna vara extra varsamma om vattnet.torsdag 25/4 14:38

Kritik mot stängningen av parkeringen

Nyheter Parkeringen vid Korsängsfältet har stängts på grund av skadegörelse. Nu känner föreningar med verksamhet på Korsängen att de straffas för att andra förstör. – Jag tycker det är pinsamt, säger...torsdag 25/4 12:18