Foto: Mostphotos

Lördagens blåljus: Misshandel, narkotikabrott och snabb stöld

Ibland går det fort. På en kvart hann någon stjäla en regskylt från en bil – dagtid.

  • Publicerad 19:39, 28 jul 2018

Lördag ca 0300

Kungsgatan utanför Lindex

Misshandel. Två män i 30-årsåldern var inblandade i en misshandel på Kungsgatan nära torget i Enköping. Den ene ska enligt misstankarna ha slagit den andre i ansiktet. Förhör har hållits och den misstänkte är släppt. Vittne finns.

Lördag ca 0500

Stockholmsvägen

Narkotikabrott. Sedan allmänhet slagit larm om en man som enligt anmälan ”fipplade” med bilar på stora parkeringen längs Stockholmsvägen kunde en polispatrull påträffa en man i 30-årsåldern. Han blev misstänkt för narkotikabrott och togs med för provtagning och förhör. Snabbtestet var positivt. Mannen släpptes efter förhör.

Fredag ca 1800

Parkeringen utanför ICA Maxi.

Stöld av regskylt. En registreringsskylt stals på fredagen från en Volkswagen Touran som var parkerad utanför Ica Maxi. Ägaren var bara inne och handlade i en kvart, men det räckte för att någon skulle hinna stjäla den bakre skylten. Skylten är efterlyst.

Molly skickade peppbrev till Stefan Löfven – fick svar

Nyheter För en tid sedan skrev tioårige Molly, från Örsundsbro, ett brev till statsminister Stefan Löfven. Nu har hon fått svar.fredag 24/5 14:03

Leonard spelar i Vårfrukyrkan

Nyheter Hummelstabon Jan ”Leonard” Lysén ger en akustiskt konsert i Vårfrukyrkan. – Låtarna passar riktigt bra i det forumet, säger artisten.fredag 24/5 14:00