Foto: Mostphotos

Lördagens blåljus: Misshandel, narkotikabrott och snabb stöld

Ibland går det fort. På en kvart hann någon stjäla en regskylt från en bil – dagtid.

  • Publicerad 19:39, 28 jul 2018

Lördag ca 0300

Kungsgatan utanför Lindex

Misshandel. Två män i 30-årsåldern var inblandade i en misshandel på Kungsgatan nära torget i Enköping. Den ene ska enligt misstankarna ha slagit den andre i ansiktet. Förhör har hållits och den misstänkte är släppt. Vittne finns.

Lördag ca 0500

Stockholmsvägen

Narkotikabrott. Sedan allmänhet slagit larm om en man som enligt anmälan ”fipplade” med bilar på stora parkeringen längs Stockholmsvägen kunde en polispatrull påträffa en man i 30-årsåldern. Han blev misstänkt för narkotikabrott och togs med för provtagning och förhör. Snabbtestet var positivt. Mannen släpptes efter förhör.

Fredag ca 1800

Parkeringen utanför ICA Maxi.

Stöld av regskylt. En registreringsskylt stals på fredagen från en Volkswagen Touran som var parkerad utanför Ica Maxi. Ägaren var bara inne och handlade i en kvart, men det räckte för att någon skulle hinna stjäla den bakre skylten. Skylten är efterlyst.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.