Foto: Mostphotos

Lördagens blåljus: Misshandel, narkotikabrott och snabb stöld

Ibland går det fort. På en kvart hann någon stjäla en regskylt från en bil – dagtid.

  • Publicerad 19:39, 28 jul 2018

Lördag ca 0300

Kungsgatan utanför Lindex

Misshandel. Två män i 30-årsåldern var inblandade i en misshandel på Kungsgatan nära torget i Enköping. Den ene ska enligt misstankarna ha slagit den andre i ansiktet. Förhör har hållits och den misstänkte är släppt. Vittne finns.

Lördag ca 0500

Stockholmsvägen

Narkotikabrott. Sedan allmänhet slagit larm om en man som enligt anmälan ”fipplade” med bilar på stora parkeringen längs Stockholmsvägen kunde en polispatrull påträffa en man i 30-årsåldern. Han blev misstänkt för narkotikabrott och togs med för provtagning och förhör. Snabbtestet var positivt. Mannen släpptes efter förhör.

Fredag ca 1800

Parkeringen utanför ICA Maxi.

Stöld av regskylt. En registreringsskylt stals på fredagen från en Volkswagen Touran som var parkerad utanför Ica Maxi. Ägaren var bara inne och handlade i en kvart, men det räckte för att någon skulle hinna stjäla den bakre skylten. Skylten är efterlyst.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Grannslagsmål slutade med ambulansfärd

Nyheter Två grannar i kommunens västra delar började bråka på onsdagskvällen. En man och en kvinna har anmält varandra för misshandel.torsdag 17/1 11:24

Experten tipsar – så håller du värmen

Nyheter Kylan är här! Såhär klär du dig bäst för att hålla värmen, enligt generalmajor Karl Engelbrektsson.torsdag 17/1 10:31