Foto: Wikimedia Commons

Lövblås stals ur lada

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 09:55, 5 dec 2018

Skokloster
Tisdag 4 december
Klockan 11.00.
Drograttfylleri. Vid 11-tiden på tisdagen stoppade polisen en bil i Skokloster. Föraren, en man i 20-årsåldern, hade fått sitt körkort återkallat. Dessutom visade han tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen r hemmahörande i Bålsta.

Järnvägsstationen, Enköping
Söndag den 2 december
Klockan 09.30.
Stöld. På söndagsmorgonen upptäcktes ett inbrott i en hantverkarbil som stod parkerad vid Enköpings station. Någon hade krossat en sidoruta på bilen och tagit ett mäthjul till ett värde av 1 500 kronor.

Annelund, Enköping
Lördag den 1 december
Inbrott. På lördagen upptäcktes ett inbrott i en lada i Annelund. Någon har tagit bort låset till ladan och därifrån tagit med sig en motorsåg av märket Jonsered, en lövblås, en röjsåg, samt hjulbultar.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11