Foto: Wikimedia Commons

Lövblås stals ur lada

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 09:55, 5 dec 2018

Skokloster
Tisdag 4 december
Klockan 11.00.
Drograttfylleri. Vid 11-tiden på tisdagen stoppade polisen en bil i Skokloster. Föraren, en man i 20-årsåldern, hade fått sitt körkort återkallat. Dessutom visade han tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen r hemmahörande i Bålsta.

Järnvägsstationen, Enköping
Söndag den 2 december
Klockan 09.30.
Stöld. På söndagsmorgonen upptäcktes ett inbrott i en hantverkarbil som stod parkerad vid Enköpings station. Någon hade krossat en sidoruta på bilen och tagit ett mäthjul till ett värde av 1 500 kronor.

Annelund, Enköping
Lördag den 1 december
Inbrott. På lördagen upptäcktes ett inbrott i en lada i Annelund. Någon har tagit bort låset till ladan och därifrån tagit med sig en motorsåg av märket Jonsered, en lövblås, en röjsåg, samt hjulbultar.

Zulueta testar nya skivan – i Enköping

Nyheter Det blev som bandet ville. Nu kommer fyrmannabandet Zulueta till Enköping. – Kul att spela på min hemmaplan, säger pianisten och Enköpingssonen Linus Jonsheden.tisdag 23/4 11:50

Fredrik utmanar dartmästaren

Nyheter 17-årige Oskar Wågberg från Enköping, som tävlar för Sirius, är en av landets främsta juniordartspelare, med bland annat två SM-guld och ett inofficiellt världsrekord i snabb­dart, där det handlar om...tisdag 23/4 9:08