Foto: Mostphotos

Lugn natt – endast drogbrott

Natten mellan fredag och lördag blev lugn i Enköping. Tre personer togs för drogbrott. Så mycket mer var det inte som rapporterades.

  • Publicerad 10:04, 24 aug 2019

Fredag ca 23:45

Fjärdhundra

Drogbrott.

Två unga män, båda i 18-årsåldern, var passagerare i en personbil som stoppades för kontroll i Fjärdhundra. De två blev misstänkta för narkotikabrott, eget brukande, och var positiva på snabbtest. En av dem hade även en grinder (minikvarn för att mala örter mm) som togs i beslag av polispatrullen.

Lördag 05:56

Salavägen

Drogbrott.

En man i 50-årsåldern är misstänkt för Grov olovlig körning, Drograttfylleri samt Narkotikabrott sedan hans bil stoppats för kontroll på Salavägen i Enköping. Han var positiv på snabbtest och bilen omhändertogs av patrullen.

Torsdag-fredag (anmält fre kväll)

Enköpings järnvägsstation

Stöld av cykel. En treväxlad svart damcykel av märket City Comfort har stulits vid järnvägsstationen.

Flera stölder mot arbetsfordon – var det tjuvarna som jagades?

Nyheter En stöldvåg kan vara på väg att stoppas. I en bil påträffad i Järfälla hittades gods från ett av flera inbrott i arbetsfordon i Enköping under den senaste tiden.tisdag 24/9 10:40

Borrningar stör trafik på Salavägen

Nyheter Sanering. Marken under Salavägen ska undersökas Från september till november görs undersökningar inför saneringen av Enköpingstvätten. Det gör att Salavägen delvis kommer att spärras av. – Det blir begränsad framkomlighet vissa tider, säger Ulf...måndag 23/9 16:16