Foto: Mostphotos

Lugnt - utom i källarförråden

Vårvärmen är här, men fredagen blev ändå mycket lugn i Enköping. Fast ni som har källarförråd kan väl kolla en extra gång så ni sluppit påhälsning.

  • Publicerad 09:33, 21 apr 2018

Anmält fredag

Lärkfalksgränd

Stöld genom inbrott i källarförråd. Två barnvagnar, en röd och en svart,har stulits från ett källarförråd på Lärkfalksgränd. De är bägge av ”dubbelmodell”. Fabrikat Pyro.

Fredag 11:00

Circle K, Västeråstullen

Bensinsmitning.

En svart Audi A6 tankades med bensin, men lämnade Circle K-macken därefter utan att föraren betalat. Film finns på fordonet och den misstänkte och registreringsnummer på bilen finns noterat.

Anmält fredag

Västerviksgatan

Stöld genom inbrott i källarförråd.

Genom att klippa upp ett bygellås har någon kunnat göra inbrott i ett källarförråd på Västerviksgatan. Skidor, snowboard, pjäxor, skor, Damcykel svart DBS, damcykel svart Crescent, mountainbike svart DBS, däck och fälgar samt kläder finns bland det stulna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Polisen om knarket: "Vi jobbar effektivt"

Nyheter Enköping har fler anmälda narkotikabrott än andra kommuner. Det innebär inte att det finns mer knark här, enligt Lars Jansson, lokalpolisområdeschef. – Det beror på att vi är mer effektiva, säger han.fredag 19/10 15:10

Dator och guld stals vid inbrott

Nyheter Inbrott i fritidshus i Fjärdhundra.fredag 19/10 10:56