Magnus Persson toppar C-listan

Tekniska nämndens ordförande Magnus Persson toppar Centerpartiets lista i kommunalvalet 2018. Anna Lasses, ordförande i miljö- och hälsoskyddsnämnden, är placerad som nummer två.

  • Publicerad 16:29, 14 feb 2018

Därefter följer Martin Karlsson, Huvudsta, och Marcela Arosenius, Frösunda.

Magnus Persson och Anna Lasses sitter i dag på de två platser som Centerpartiet har i Solna kommunfullmäktige efter valet 2014.

I kommunalvalet 2014 fick partiet 1 735 röster, vilket motsvarade 3,63 procent. Det innebar en ökning av antalet röster med exakt 300 jämfört med valet 2010.

Listan antogs av en enhällig stämma.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Religionen inte viktigast för KD

Nyheter Kristdemokraternas kommunalråd Samuel Klippfalk föddes i Rinkeby, flyttade till Uppsala och blev inskuffad i politiken av flickvännen som tyckte han borde göra något i stället för att bara sitta...lördag 26/5 10:38