Adam Råstrands nalle försvann i måndags eftermiddag. Foto: Jonas William Olsson

Mamma vädjar om hjälp att hitta nalle

I måndags tappade blinda Adam Råstrand, 10, den nalle han sytt till sin mamma i julklapp. "Jag började storgråta när jag såg en bild på den", säger hans mamma som efterlyser nallen och utlovar hittelön.

  • Publicerad 10:04, 20 dec 2017

Det var någon gång i måndags mellan klockan 15 och 17 när Adam var på väg från sin skola Adolf Fredrik i Vasastan till en pianolektion, som han tappade nallen som han sytt tillsammans med sin resursperson Jonas William Olsson. På nallens kläder står det broderat "mamma är bäst".

– Nallen måste ha ramlat ut ur hans ryggsäck där den låg nerpackad. Kanske gick dragkedjan upp, säger Adams mamma Jennie Råstrand.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

I ett inlägg på Facebook som har över 7 000 delningar utlovar hon 500 kronor i hittelön.

– Vi vill så gärna hitta nallen. Jag började storgråta när jag fick se en bild på den, den är så fin, säger Jennie Råstrand.

"Nallen är Adams syslöjdsprojekt sen månader och han såg mycket fram emot att ge den i julklapp till mig. Jag skulle enormt gärna vilja återfå Nallen. För Adam som inte ser har nalleprojektet krävt sin tid, kärlek och engagemang. Jag har inte gett upp hoppet om få en nallekram i jul", skriver Jennie i sitt Facebook-inlägg.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Troligen har nallen ramlat ur ryggsäcken på någon av följande gator: Västmannagatan, Dalagatan, Olivercronas väg eller Medevigatan. Trots att den person som var med Adam när nallen försvann gick tillbaka samma väg och letade kunde den inte hittas.

Vet du mer?

Vi kan hjälpa till att förmedla kontakten. mejla på viv@direktpress.se.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.