MINNESPLATS. Blommor och ljus ställdes utanför huset där det misstänkta mordet skedde. Foto: Arkivbild/Ulrica Andersson

Man erkänner mord på hyresvärd

En man i 30-årsåldern har åtalats för att ha mördat sin hyresvärd i Hallonbergen. Han har erkänt brottet.

  • Publicerad 14:25, 13 sep 2018

Mannen ska ha hyrt ett rum hos kvinnan, som han blivit uppsagd från men inte flyttat ut ur. I slutet av april larmades polis och ambulans till adressen i Hallonbergen av grannar.

Kvinnan, som ska ha knivskurits, gick inte att rädda utan avled på platsen. Den nu mordåtalade mannen häktades av Solna tingsrätt samma vecka.

Enligt åklagaren ska mannen ha tillfogat kvinnan ett stort antal stick- och skärskador. Ett flertal av dem ska ha varit livshotande.

Både vittnesmål, larmsamtal och videoupptagning från en polismans kroppskamera finns bland åklagarens bevismaterial för att kvinnan lidit svårt och känt stark dödsångest under en avsevärt lång tid.

Mannen har erkänt mordet, enligt stämningsansökan.

Lägenheten betraktas som brottsplats och åklagaren yrkar på att den ska vara avspärrad till dess att en dom har vunnit laga kraft.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Omar Eddahri klar för ny klubb

Sport Eddahri klar för Sundsvall Omar Eddahri fortsätter sin vana med att byta klubb. Förra veckan skrev han på för GIF Sundsvall och det blir 28-åringens 15:e (!) klubb i karriären.fredag 22/2 17:00

Stora problem i SL-trafiken

Nyheter ✓Stopp på Roslagsbanan under morgonen ✓Förseningar i pendeltågstrafiken En nedriven kontaktledning har stoppat upp trafiken på Roslagsbanan och orsakat förseningar och inställda avgångar. Det är även flera förseningar på pendeln.torsdag 21/2 8:45