Under tisdagen häktades en man på sannolika skäl misstänkt för mord på en kvinna i Järfälla. Arkivbild. Foto: Leif Oldenburg

Man häktad efter misstänkt mord i Järfälla

I söndags larmades polisen till en bostad i Järfälla, där en kvinna hittades avliden. I går, tisdag, häktades en man, misstänkt för att ha mördat kvinnan.

  • Publicerad 10:56, 2 jan 2019

Det var vid 10.59 i söndags som polisen larmades till bostaden, där en kvinna hittades avliden. Under söndagen greps en man för mord alternativt dråp.

På tisdagen häktades mannen, på sannolika skäl misstänkt för mord. Han ska ha erkänt mordet, uppger hans advokat Martin Karlsson för Aftonbladet.

– Han erkänner att han dödat henne, men rubriceringen är mord och det är ingenting som vi invänder mot i dagsläget. Men det kan komma att ändras, säger Martin Karlsson till tidningen.

Bekräftar inte erkännandet

Polisen kan dock inte bekräfta mannens erkännande.

– Vi har en person häktad i ärendet, och kan inte gå in på vad personen har sagt i förhör. Utredningen pågår och det hålls förhör, framställan av bevis och så vidare. Jag kan inte kommentera någonting om utredningen, säger Caroline Karlsson, gruppchef på polisens avdelning för grova brott till StockholmDirekt.

Stockholm Direkt