Brott. En man är nu häktad Foto: Leif Oldenburg

Man häktad för mordförsök i Skärmarbrink

En man påträffades knivskadad i Skärmarbrink i fredags. Nu är en man häktad skäligen misstänkt för mordförsök.

  • Publicerad 10:20, 27 feb 2019

Det var under fredagseftermiddagen i förra veckan som polisen larmades till ett trapphus i Skärmarbrink, efter ett larm om en man som blivit knivskuren i axeln.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

En man kunde gripas senare samma eftermiddag, och den knivskadade mannen fördes till sjukhus. Enligt kammaråklagare Ellen Sjöberg kan hon inte svara på var den häktade mannen greps eller hur målsäganden mår med hänsyn till den rådande förundersökningssekretessen.

I måndags hölls häktesförhandlingar mot den då gripna mannen och han är nu häktad skäligen misstänkt för mordförsök.

Kammaråklagare Ellen Sjöberg kan i nuläget inte svara på om åtal kommer att väckas, då utredningen fortfarande är i ett tidigt skede.

JUST NU: Flera markbränder i Stockholm

Nyheter Vita luddet gör att elden sprider sig fort – 30-tal bränder bara idag Det pågår ett flertal markbränder i Stockholm just nu. Bland annat har det brunnit i ett större område vid sjön Trekanten i Liljeholmen och i Vårberg.tisdag 21/5 15:08

Nu startar Stockholm ombildningarna

Nyheter ✓Erbjudande har skickats till 12 644 kommunala hyreslägenheter ✓Det här gäller Nu har de tre kommunala bostadsbolagen i Stockholm skickat ut information om ombildningar till cirka 12 644 berörda lägenheter.tisdag 21/5 13:30