I fredags hittades en man död i en lägenhet i Grimsta. Foto: Leif Oldenburg

Man hittad avliden i Grimsta

I fredags kallades polis till en lägenhet i Vällingby efter att en granne hittat en avliden person i en lägenhet. Polisen har inlett en förundersökning om mord.

  • Publicerad 10:52, 3 jun 2019

Det var vid 22.35 i fredags som polisen larmades till en lägenhet i Grimsta där en avliden man påträffades. Polisen har inlett en förundersökning om mord.

– Vi konstaterade att det fanns någon form av kemikalie på platsen, och lukten och fynden i lägenheten gjorde att man valde att brottsrubricera på det sättet, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen.

Rättsmedicinsk undersökning

I helgen gjordes en besiktning av brottsplatsen. Misstanken om brott är inte avskriven, men har heller inte stärkts efter undersökningen, menar Ola Österling.

– Nu väntar en rättsmedicinsk undersökning av den avlidne, säger Ola Österling.

Mannens anhöriga är underrättade.

Magnus jobbar 10 000 meter upp i luften

Nyheter "Målet är kaptensstolen" Fem dagar i luften, fyra dagar på marken. Vi träffar Brommapiloten Magnus Ljunghorn som berättar om livet i cockpit, hur han ser på begreppet flygskam – och om piloter någon gång känner flygrädsla.torsdag 20/6 16:00

Så svettpreppar SL inför sommartrafiken

Nyheter ✓Så många ersättningsbussar har AC ✓Därför funkar inte knepen vid värmebölja Varje sommar rapporteras det om extremvarma bussar och tåg i kollektivtrafiken. Nu, och fram till slutet av augusti, skruvar SL på alla detaljer för att hålla graderna nere.torsdag 20/6 14:58

Vi är Västerort

Stockholm Direkt