Foto: Mostphotos

Man i 30-årsåldern körde olovligt på fem sätt

Två stopp av bilar gav god utdelning under söndagen i Enköping. En Volvoförare är misstänkt för Inte ett utan fem brott i samband med bilkörning. Två män i en Citroen har anhållits för stöld.

  • Publicerad 22:01, 25 mar 2018

E18 utanför Enköping

Söndag 15:00

Stöld. När polisen stoppade en Citroen Jumpy på E18 gav det god utdelning. I bilen fanns stöldgods, som togs i beslag, liksom bilen. De två männen fördes till Uppsala och anhölls av åklagare. De två männen i bilen är inte från Enköping, en av dem är identifierad, en inte.

Skolsta

Söndag 19:57

Drogbrott med med mera. En förare av en Volvo S60 fick till en trist bingo i polisens protokoll då hans bil stoppades och kontrollerades i Skolsta på söndagskvällen,

Mannen, född 1986, testades för narkotika och testet gav positivt utslag.

Han är nu misstänkt för:

o Drograttfylleri

o Narkotikabrott

o Grov olovlig körning

o Framförande av avställd personbil

o Brukandeförbud på personbil.

Mannen släpptes efter förhör.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19