Det var på Riddarplatsen som mannen knivhöggs i ben och rygg. Foto: Mikael Andersson/Sacharias Källdén

Man knivhuggen i Jakobsberg

Natten till tisdagen knivhöggs en man i centrala Jakobsberg.

  • Publicerad 11:43, 27 dec 2017

Det var i närheten av Coop på Riddarplatsen i Jakobsbergs centrum, som en man blev knivhuggen under natten till tisdagen.

– Larmet kom in från ett vittne mellan 02 och 02:09, två okända gärningspersoner ska ha knivhuggit målsägande mot rygg och ben, säger Fredrik Ladenstedt, stationsbefäl för polisen i norra Stockholm.

Mannen fördes med ambulans till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, polisen vet i nuläget inget mer om skadeläget.

Ingen är misstänkt eller gripen för händelsen som utreds som försök till mord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här bor de mitt i historiens vingslag

Nyheter StockholmDirekt cyklar. Möt familjen i ett av Järfällas äldsta bostadshus Det finns inte en enda rak vinkel i den gamla brovaktarstugan vid Stäketbron i Järfälla. Men massor av lokal historia, ända från 1600-talet. Något familjen Sundelin, som bott här i snart 10 år,...fredag 6/7 11:56

Dags igen: då stängs pendeltågen av i sommar

Nyheter Så reser du istället Är det dags, är det dags, är det dags igen? Japp, det är det. För pendeltågsavstängningar alltså.fredag 6/7 11:35