Foto: Privat

Man med "vapenliknande" föremål gripen i Mörby centrum

En man greps under söndagen efter att ha betett sig hotfullt med ett vapenliknande föremål vid Mörby centrum.

  • Publicerad 07:42, 28 aug 2017

Det var under söndagseftermiddagen, strax efter klockan 15, som polis larmades till Mörby centrum.

– Det är en tjänstefri polis som sett en person med ett pistolliknande föremål som ska ha betett sig hotfullt. Polisen ingrep då tillsammans med ordningsvakter och privatpersoner den här personen kunde gripas, säger Sven-Erik Olsson på polisens länskommunnikationscentral.

– Han greps misstänkt för olaga hot och brott mot vapenlagen.

Ytterligare en person ska haft någon koppling till mannen med vapenföremålet, men denne lyckades ta sig från Mörby centrum i ett fordon.

– Det här vapnet ska nu undersökas, om det överhuvudtaget var funktionsdugligt, säger Sven-Erik Olsson.

Ingen person skadades under händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ryttarna: "För farligt att rida i trafiken"

Nyheter "Då tar han upp fingret" Allt för få stannar eller ens saktar ner när man ska gå över vägen med sin häst – det menar ryttaren Hannah Byrud.fredag 25/5 15:56

Nya trenden: Tjuvar länsar trädgårdar

Nyheter "Specialiserat sig" Att sno gasoltuber är ett brott som ökar mer och mer i Norrort. Lokalpolisen Jan Berlin menar att även allt fler grillar och gräsklippare försvinner.fredag 25/5 12:03

Vi är stockholm