En förundersökning om grov misshandel och olaga hot har inletts. Bilden är en arkivbild. Foto: Sacharias Källdén

Man misshandlad i Hässelby – larmade själv

Sent i fredags larmade en man i 60-årsåldern om att han ska ha blivit misshandlad i Hässelby strand. En person är misstänkt för brottet.

  • Publicerad 09:24, 12 aug 2019

Det var strax innan midnatt, natten till i lördags, som det kom in ett larm till SOS från en man som ska ha blivit misshandlad utomhus på Fyrspannsgatan i Hässelby strand.

– Han ska ha blivit skadad av ett okänt föremål, fått skador och känt en smärta i ansiktet. Brottsoffret fördes till sjukhus i ambulans, jag har inga uppgifter om hur han mår, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Händelsen utreds om grov misshandel och olaga hot. En man är misstänkt för brottet och har förhörts av polisen, men var under onsdagseftermiddagen inte frihetsberövad.

Utredningsarbetet fortsätter, men enligt polisen kan de inte närmare berätta vad som görs.

Polis söker tips efter dubbelmordet i Vallentuna

Nyheter Kommer att finnas på plats under lördagen En man och en kvinna har mördats i en villa i Vallentuna. Nu eftersöker polisen tips från allmänheten. Under fredagen och lördagen är alla välkomna att komma med tips.fredag 17/1 15:25

Förslaget: Stäng Åkermyntans medborgarkontor

Nyheter "Större behov i Vällingby" I Åkermyntan i Hässelby har det sedan några år tillbaka legat ett medborgarkontor. Men nu är planen att kontoret ska stänga, eftersom det inte kommer tillräckligt med besökare.fredag 17/1 15:18

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt