En förundersökning om grov misshandel och olaga hot har inletts. Bilden är en arkivbild. Foto: Sacharias Källdén

Man misshandlad i Hässelby – larmade själv

Sent i fredags larmade en man i 60-årsåldern om att han ska ha blivit misshandlad i Hässelby strand. En person är misstänkt för brottet.

  • Publicerad 09:24, 12 aug 2019

Det var strax innan midnatt, natten till i lördags, som det kom in ett larm till SOS från en man som ska ha blivit misshandlad utomhus på Fyrspannsgatan i Hässelby strand.

– Han ska ha blivit skadad av ett okänt föremål, fått skador och känt en smärta i ansiktet. Brottsoffret fördes till sjukhus i ambulans, jag har inga uppgifter om hur han mår, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Händelsen utreds om grov misshandel och olaga hot. En man är misstänkt för brottet och har förhörts av polisen, men var under onsdagseftermiddagen inte frihetsberövad.

Utredningsarbetet fortsätter, men enligt polisen kan de inte närmare berätta vad som görs.

Sopor och fulparkering istället för husbygge

Nyheter Nya bostäderna ska vara klara i vår – bygget har inte ens startat Ett bostadsbygge vid Solbergaskogen ska stå färdigt i mars men har inte ens påbörjats. I stället dumpas sopor på tomten som tagits över av fulparkerade bilar.onsdag 22/1 20:00

JO: Chef i Hässelby-Vällingby struntade i tingsrättsdom

Nyheter Allvarlig kritik riktas mot stadsdelsnämnden En biträdande enhetschef i Hässelby-Vällingby struntade i ett tingsrättsbeslut och stadsdelsnämnden har agerat opartiskt. Det slår Justitieombudmannen (JO) fast i ett beslut som kom i veckan.onsdag 22/1 16:47