En förundersökning om grov misshandel och olaga hot har inletts. Bilden är en arkivbild. Foto: Sacharias Källdén

Man misshandlad i Hässelby – larmade själv

Sent i fredags larmade en man i 60-årsåldern om att han ska ha blivit misshandlad i Hässelby strand. En person är misstänkt för brottet.

  • Publicerad 09:24, 12 aug 2019

Det var strax innan midnatt, natten till i lördags, som det kom in ett larm till SOS från en man som ska ha blivit misshandlad utomhus på Fyrspannsgatan i Hässelby strand.

– Han ska ha blivit skadad av ett okänt föremål, fått skador och känt en smärta i ansiktet. Brottsoffret fördes till sjukhus i ambulans, jag har inga uppgifter om hur han mår, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Händelsen utreds om grov misshandel och olaga hot. En man är misstänkt för brottet och har förhörts av polisen, men var under onsdagseftermiddagen inte frihetsberövad.

Utredningsarbetet fortsätter, men enligt polisen kan de inte närmare berätta vad som görs.

Stockholms älskade parker – då och nu

Nyheter Bildreportage: Livet i stans parker genom tiderna Tivoli i Vasaparken, dansbana i Rålis och barn som leker i Tanto för 100 år sedan – vi gav oss ut med arkivbilder för att höra vad de klassiska parkerna betyder för er.söndag 25/8 8:30

BILDSPECIAL: Stockholmare och deras hundar

Nyheter Vad säger hussar och mattar om sina jyckar? Vi bad fem hundägare berätta om sina fyrfota vänner.lördag 24/8 8:40

Vi är Västerort

Stockholm Direkt