En förundersökning om grov misshandel och olaga hot har inletts. Bilden är en arkivbild. Foto: Sacharias Källdén

Man misshandlad i Hässelby – larmade själv

Sent i fredags larmade en man i 60-årsåldern om att han ska ha blivit misshandlad i Hässelby strand. En person är misstänkt för brottet.

  • Publicerad 09:24, 12 aug 2019

Det var strax innan midnatt, natten till i lördags, som det kom in ett larm till SOS från en man som ska ha blivit misshandlad utomhus på Fyrspannsgatan i Hässelby strand.

– Han ska ha blivit skadad av ett okänt föremål, fått skador och känt en smärta i ansiktet. Brottsoffret fördes till sjukhus i ambulans, jag har inga uppgifter om hur han mår, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Händelsen utreds om grov misshandel och olaga hot. En man är misstänkt för brottet och har förhörts av polisen, men var under onsdagseftermiddagen inte frihetsberövad.

Utredningsarbetet fortsätter, men enligt polisen kan de inte närmare berätta vad som görs.

Här är garagen som ska fyllas med kultur

Nyheter ✓ Salsadans ✓ Grönsaksodling ✓ Musikstudio Parkeringshus på dagarna. Kultur- och nöjeslokaler på kvällarna. Det här är förslaget som kan lösa lokalbristen för Stockholmskulturen.söndag 8/12 8:00

Granexperten: Så får du din julgran att leva länge

Nyheter FILM: Högtrycket för granförsäljningen närmar sig Det lackar mot jul och många granförsäljare öppnar nu upp i Stockholm. Här är en rutinerad granexperts bästa tips för att få ditt träd att leva längre.lördag 7/12 7:30

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt