En person misshandlades under torsdagskvällen vid entrén till Sollentuna centrum. Foto: collage

Man misshandlad i Sollentuna centrum

En man har blivit nedslagen bakifrån i Sollentuna centrum av vad han uppfattar som två gärningspersoner. Händelsen utreds som grov misshandel.

  • Publicerad 09:11, 7 feb 2020

En misshandel har skett i Sollentuna centrum, bara timmar efter att en 20-årig man sköts till döds på busstorget. Det var vid 21-tiden på torsdagskvällen som en man blev nedslagen bakifrån i Sollentuna centrum, av vad han uppfattar som två gärningspersoner. Förmodligen användes någon form av tillhygge.

– Man har genomfört en inledande utredning på plats och nu kommer man lämna över ärendet till en utredningsenhet, säger polisens presskommunikatör Towe Hägg.

Händelsen rubriceras som grov misshandel. Gärningsmännen sprang från platsen direkt efter misshandeln och enligt polisen fanns det inga vittnen till händelsen.

– Man kommer undersöka om det finns övervakningskameror och prata mer med brottsoffret, säger Towe Hägg.

Misshandeln skedde vid entrén till köpcentret, men det är oklart om det skedde inomhus eller utomhus. Bara några meter därifrån genomförde polisen fortfarande sin polisinsats efter dödsskjutningen.

– Det jag kan säga är att vi hade patruller på plats vid händelsen, säger Towe Hägg.

Skottskadad ung man avliden i Sollentuna

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Älskade klenoder får nytt andrahandsliv

Nyheter Här går skatter från dödsbon tillbaka till marknaden Vad händer med dina prylar när du dör? Många av oss tycker att vi har för mycket, och när en anhörig går bort blir det många saker att ta hand om. Richard Sjöberg ger gamla prylar nytt liv i sin...fredag 28/2 15:24

Åtal väcks efter misshandeln på Kärleksudden

Nyheter 20-åring misstänks även för barnpornografibrott och rån I dag, fredag, väcks åtal mot den man i 20-årsåldern som har suttit häktad misstänkt för försök till mord ute på Kärleksudden i februari förra året. Han är även misstänkt för en rad andra brott,...fredag 28/2 14:40

Här är tiden är ur led i Sollentuna

Nyheter Flera klagomål till kommunen - som inte är ansvariga för driften. Flera klockor i Sollentuna håller inte rätt tid eller går enligt andra tidszoner. Nu har Sollentunabor klagat till kommunen, men de ansvarar inte för aktuella klockorna.torsdag 27/2 16:30
Stockholm Direkt