Foto: Mostphotos

Män misshandlade person i Danderyd – blev slagen i huvudet

Två personer är misstänkta för misshandel efter att igår ha gett sig på en ensam person vid busstationen vid Danderyds sjukhus. Männen ska ha följt efter brottsoffret och sparkat hen i ansiktet.

  • Publicerad 10:13, 6 jul 2018

Det var under torsdagseftermiddagen som polisen fick in ett larm 16.51 från bussterminalen vid Danderyds sjukhus. På sin hemsida skriver man att två okända män ska ha misshandlat brottsoffret vid busstationen.

De två männen ska ha klivit på samma buss som brottsoffret. Männen ska då ha börjat "verbalt munhuggas" med brottsoffret och sedan följt efter brottsoffret när han klev av bussen. Männen ska senare ha slagit och sparkat brottsoffret på huvudet och bålen. Efter ska de ha sprungit från busshållsplatsen i riktning mot Mörbylund.

"Brottsoffret fördes av polisen till sjukhus så att hans skador kunde undersökas. Polisens initiala sökande efter gärningsmännen gav inget resultat.", skriver polisen på sin hemsida.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Avliden försvann efter miss på boende i Täby

Nyheter Anhöriga fick leta i två veckor Fördröjt dödsbevis och en kropp som fördes till fel destination, det gör att Ivo nu riktar kritik mot ett vård- och omsorgsboende i Täby.tisdag 20/11 10:56

Två gripna efter inbrott på restaurang i Täby

Nyheter Spårade med hund Efter ett inbrott på en restaurang inatt kunde två misstänkta gärningspersoner gripas av polisen i närheten av Mörtsjön.tisdag 20/11 8:42