Misshandel. En kvinna kastade en full ölburk i ansiktet på en man. Foto: Mostphotos

Man misshandlades med ölburk mitt på dagen

En grov misshandel och ett par stulna skor på Lidl. Där har ni lite av den senaste tidens blåljus.

  • Publicerad 08:49, 7 nov 2017

Husbyviken
Söndag 5 november
Stöld. En kvinna parkerar sin bil vid Husbyviken på lördagen. I bilen finns en mängd olika föremål, som väskor, en dator och mobil. När kvinnan kommer tillbaka på söndag kväll upptäcker hon att det har varit inbrott i bilen och flera föremål saknas då.

Enköping
Måndag 6 november
Stöld. En ur butikspersonalen på LIdl hittar ett par använda skor på en hylla. När personalen ser sig omkring upptäcks en kvinna som har ett par nya och lite för stora skor på sig. Personalen försöker hinna ikapp kvinnan som i sällskap med en man dock hinner lämna butiken och försvinner. Det hela fångas dock av övervakningskamerorna och butiken ska nu ladda ner filmen och lämna över den till polisen.

Enköping
Söndag 5 november.
Stöld. Ett företag från Örebro som just nu genomför jobb på Gustav Daléns gata upptäcker på söndagskvällen att deras grävmaskiner har utsatts för skadegörelse och stöld. Dyra ledlampor har stulits från maskinerna. Dessutom är tanklocken uppbrutna och någon eller några personer har försökt stjäla diesel, dock utan att lyckas.

Bålsta
Tisdag 7 november
Bedrägeri. En taxi från företaget Taxi Kurir kör två kvinnor från Sveavägen till Enköpingsvägen i Bålsta. När taxin stannar för att ta betalt och släppa av kvinnorna smiter de båda från platsen. En av kvinnorna tappar dock sin mobiltelefon och den hittar taxichauffören som lämnar in den till polisen.

Bålsta
Söndag 5 november.
Grov misshandel. En man går på Centrumleden vid söndag eftermiddag. Han möter då två personer, en man och en kvinna. De båda ber mannen om eld, men han meddelar att han inte röker och således inte har någon eld. Han fortsätter sin promenad och märker då att de båda personerna följer efter honom. Han vänder sig om och frågar vad de vill. Då kastar kvinnan en oöppnad ölburk i ansiktet på mannen och smällen är så kraftig att denne faller till marken. De båda går därefter ifrån platsen och försvinner i en vit Chevrolet. Målsäganden måste tas till sjukhus och där upptäcks bland annat en spricka i okbenet.

Grillby.
Måndag 6 november
Narkotikabrott. Vid 18.40 stoppas en bil som kör för fort i Grillby. Det visar sig att mannen som kör bilen inte har något körkort. Polisen misstänker dessutom att han är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och då visar snabbtestet på positivt. Det blir därför kroppsbesiktning och då hittar man misstänkt marijuana på mannens person. Det i sin tur leder till att bilen genomsöks och i en snusdosa hittas också misstänkt marijuana.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19