Foto: Mostphotos

Man på permobil påkörd

På ett övergångsställe i rondellen vid OKQ8 blev en man på permobil påkörd. Han togs till lasarettet med ryggsmärtor.

  • Publicerad 14:40, 11 dec 2019

En man i 70-årsåldern kom från Salahållet på Fjärdhundragatan då han vid OKQ8 missade att observera den man i 50-årsåldern som körde ut på övergångsstället.

Bilisten är därför misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Han fick dessutom en ordningsbot eftersom han inte iakttagit väjningsplikt.

Tisdag 11-12-tiden

Enköping

Stöld. En kvinna i 80-årsåldern blev bestulen då hon var och handlade i en livsmedelsbutik på tisdagen.

Hon hade sin plånbok i en plastpåse som hängde på rollatorn, men när hon kom fram till kassan var den inte längre kvar där.

I plånboken fanns både kontanter och ett kontokort och kort efter stölden togs ettusen kronor ut på kontokortet.

Från butikens övervakningskameror har polisen ett ganska bra signalement på den skyldige och bankomatens kamera ska granskas i hopp om att den skyldige ska kunna identifieras.

Tisdag 16-tiden

55:an Örsundsbro

Trafikolycka. På tisdagens eftermiddag sprang en älg upp på riksväg 55 och blev påkörd av en bilist som körde i riktning mot Enköping. Älgen överlevde olyckan och tog sig från platsen. Viltvårdare söker den skadade älgen. Bilen fick plåt- och glasskador. Inget brott misstänks i samband med olyckan.

Enköpingsbo misstänks för våldtäkt mot barn

Nyheter En 22-årig Enköpingsbo misstänks för att vid två tillfällen ha våldtagit ett barn. Ena gången på hotell i Enköping.tisdag 22/9 13:28