En man rånades på mobil och kontakter i Mörby Centrum i söndags kväll. Foto: Sacharias Källdén

Man rånad i Mörby centrum

En anmälan om rån har upprättats efter att en man ska ha blivit misshandlar av flera personer och bestulen på mobil och kontanter. Händelsen inträffade i Mörby centrum i söndags kväll.

  • Publicerad 14:11, 4 nov 2019

Klockan 23.29 i söndags, med en halvtimme kvar av allhelgonahelgen, kom ett larm till polisen om ett rån i Mörby centrum.

En man som befunnit sig på platsen ska ha blivit konfronterad av en person som krävde att han skulle lämna över sina pengar. När anmälaren inte gjorde det började den misstänkte gärningspersonen slå honom.

Fler gärningspersoner ska då ha anslutit och fortsatt att slå och sparka rånoffret.

Mannen blev av med sin mobiltelefon och en okänd summa kontanter. Han kördes till sjukhus av polis, men ska inte ha blivit allvarligt skadad.

Ingen misstänkt är ännu gripen för rånet.

QUIZ Vad kan du om sportlovet?

Nyheter Testa dina kunskaper i vårt quiz Nu är sportlovet här! Men isarna har inte lagt sig och snön gör inte trädgrenarna tunga. Så ta det lugnt i stället, gör en kopp te och utmana vännen, sambon eller barnen på ett sportlovsquiz.fredag 21/2 16:05

Nytänt hopp om ny slalombacke i Norrort

Nyheter Beslut kan komma innan sommaren Täby slalomklubb hoppas att en skidbacke i Ullnabacken är inom räckhåll när beslut från Mark- och miljödomstolen kommer.fredag 21/2 16:03
Stockholm Direkt