Polisen larmades i går kväll om en skjutning i Vällingby. Foto: Mikael Andersson

Man skjuten i benet i Vällingby

En man blev igår skjuten i benet i närheten av Vällingby centrum. Ingen person är misstänkt i nuläget.

  • Publicerad 08:28, 7 nov 2018

Larmet till polisen kom in strax innen klockan 21 på tisdagskvällen. En man hade blivit skjuten i benet i närheten av Vällingby centrum.

Enligt vittnesuppgifter till polisen ska ett fordon ha setts lämna platsen precis efter skottlossningen. Ingen är gripen och polisen har ingen misstänkt i nuläget. Det finns ingen uppgift om vad det var för typ av vapen som användes.

Det är också just nu oklart om offer och gärningsman känner varandra.

- Det framgår inte någonstans om de är bekanta med varandra överhuvudtaget, säger Mats Eriksson på polisens ledningscentral.

Den skadade mannen fördes med ambulans till sjukhus. Händelsen är rubricerad som synnerligen grov misshandel.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Ekonomisk kris för företaget bakom skandalbygget i Spånga

Nyheter Studentbostäderna blev för dyra Byggföretaget Prime Living, som bygger de hårt kritiserade studentbostäderna i Spånga har stora ekonomiska problem. Idag gick bolaget ut med ett pressmeddelande där man flaggar för att likviditeten...torsdag 15/11 12:24

Stefans frågesport samlar grannarna i Råcksta

Nyheter Firar fem år med quiz på kvarterskrogen I fem år har Stefan Gudjonsson ordnat onsdagsquiz på Råcksta krog. När grannarna samlas för att svara på frågor om stort och smått är stämningen god, retsam och skrattig.torsdag 15/11 11:32