Ett stort område runt Iduns väg 10 spärrades av. Foto: Michael Hoffman

Man skjuten till döds i Norsborg – så jobbar polisen

En man i 20-årsåldern sköts till döds i Norsborg i söndags kväll. Ännu finns ingen gripen för dådet.

  • Publicerad 08:17, 30 okt 2017

Det var vid 21.30-tiden på söndagskvällen som polisen fick larm om att en man blivit skjuten i Norsborg. Mannen avled av sina skador och polisen har startat en förundersökning gällande mord. Under måndagen är ännu ingen gripen för dådet.

– Det har inte hänt något avgörande i fallet under natten, säger Per Fahlström på polisens mediecenter.

En stor polisinsats inleddes under kvällen och ett stort område spärrades av runt Iduns väg. Ett femtontal polisbussar var på plats, inklusive piketbuss och polishelikopter i luften.

En ambulanshelikopter landade vid kolonilottsområdet intill, där man tog hand om den skadade.

Under söndagskvällen gjorde polisen en brottsplatsundersökning och det fanns också en del vittnen på plats som man kommer att hålla förhör med.

Idag kommer polisen att genomföra en knacka dörr-insats i hopp om att få reda på mer information om vad som har skett och vilka personer som kan ligga bakom dödsskjutningen.

– Det stämmer. Men just nu finns inget nytt att berätta, säger Per Fahlström.

14 döda i över 70 skjutningar i Stockholm

Foto: Michael Hoffman

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.