Maria-Elena är veteran på Upplands-Bro Festivalen

Maria-Elena Nehmé, 20, från Bro är en av artisterna på Upplands-Bro Festivalen den 26 augusti. – Det är tredje året jag är med, men det är lika pirrigt varje gång, säger hon.

  • Publicerad 10:00, 13 aug 2017

Hur känns det nu inför festivalen?

– Jättespännande. Jag var med första året för fyra år sedan och året efter det, men det är lika pirrigt varje gång. Det är en otrolig känsla att sjunga för mycket folk och när det är mörkt att man inte ser alla.

Vad blir det för låtar?

– Det blir lite blandat, sådant som passar min röst. Mest R’n’B. Jag kan avslöja en låt ... Det är One last time med Miriam Bryant. Resten får bli en överraskning.

Hur började du med musik?

– Jag lyssnade mycket på musik, mycket på Christina Aguilera. Jag tyckte om när hon tog i och jag ville ta i med henne. Att sjunga blev som en hobby lite i hemlighet, och jag lärde mig att tycka om min röst. Min ­musiklärare bekräftade att jag hade talang i högstadiet och uppmuntrade mig till att uppträda i skolan. Jag gjorde audition till Upplands-Brogymnasiets musikprofil och blev antagen, så förtroendet bara växte, och sedan har det bara fortsatt.

Vad lyssnar du på?

– Jag letar upp låtar som matchar mina känslor, så det kan bli blandat.

Vad har du för planer för framtiden?

– Jag har inga planer på att bli stor och känd, utan jag gillar det som det är just nu. Jag jobbar på förskola och tycker att det är kul att sjunga.

Man hoppas på över 1 000 personer i publiken på Upplands-Bro Festivalen i år. Hur känns det?

– Det är en obeskrivlig känsla. Att få den här chansen känns stort. Jag har en bra känsla om i år. De som inte kommer missar något stort!

På festivalen

När? Maria-Elena Nehmé går på scenen klockan 19.30 den 26 augusti.

Vad? Hon ska framföra tre låtar i blandat stuk.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

FUBB:s juniortjejer kammade hem guld

I helgen spelades Lions Basket Cup. FUBB Baskets juniortjejer, F17-19, vann hela serien.fredag 25/5 13:00

Kommunen: Vattna inte gräset varje dag

Sol, värme och torrt. Då inför kommunen datumbevattning. – Det gäller till dess att vi säger något annat, säger Jimmie Steibert projektledare på VA-enheten.fredag 25/5 11:35

Senaste numret

Bålstabladet