OKLART. Maskerade män ska ha kört in i en stolpe på Odengatan. Foto: Sacharias Källdén

Maskerade män körde ner trafikljus – långa köer på Odengatan

Maskerade män har kört med en bil rakt in i en stolpe på Odengatan och lämnat platsen i en annan bil.

  • Publicerad 11:24, 24 maj 2017

Det var vid tiotiden som polisen först fick samtal om att ”skumma” personer med maskering befann sig i ett garage på Odengatan. En halvtimme senare skedde det en trafikolycka på samma adress.

– Det är i dagsläget något oklart vad som egentligen har hänt. Vi fick in uppgifter om att ett antal maskerade personer befann sig i ett garage på Odengatan. Dessa ska ha lämnat garaget i en bil men krockat rakt in i ett trafikljus, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen.

Polis ryckte ut på larm om beväpnad kyckling

Enligt uppgift ska de maskerade personerna lämnat olycksplatsen i ett annat fordon. Den kvarlämnade bilen och den trasiga stolpen gjorde att trafiken stoppades helt och det bildades långa köer längs Odengatan och närliggande gator.

– Det går i snigelfart. Det har tagit 45 minuter från Gärdet, säger en person som passerar platsen i buss.

Spelbutiksrånet: Idag kom domen från Solna tingsrätt

Polisen har inte fått tag på personerna som körde ner trafikljuset.

– Ingen är påträffad av de maskerade personer som avvek från platsen. För tillfället utreder vi det här som ett trafikbrott, men det kan komma att ändras när vi vet mer, säger Anna Westberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De gör upprop för ett roligare Kungsholmen

Nyheter Vill skapa en buzz kring stadsdelens boutiquer och krogar Fler evenamang – och fler företag med på tåget. Nu gör företagarföreningen på östra Kungsholmen ett upprop för att få till en roligare stadsdel. Imorgon hålls ett möte för att locka fler medlemmar.måndag 28/5 10:25

Försökte stjäla grävmaskin på Södermalm

Nyheter Greps på bar gärning En man greps i natt på bar gärning när han försökte stjäla en grävmaskin på en byggarbetsplats på Södermalm. Mannen misstänks nu för försök till stöld.måndag 28/5 8:13