Rån. Boende i Kyrkbyn fick en otäck upplevelse när de rånades av maskerade män i hemmet. Foto: Mostphotos

Maskerade rånare bröt sig in i bostad i Täby

Sent i söndags kväll bröt sig två maskerade män in i ett hus i Täby Kyrkby. Männen krävde att få pengar under hot med pistol.

  • Publicerad 09:09, 24 jun 2019

Klockan 23.29, söndag den 23 juni, fick polisen ett samtal från boende i Täby kyrkby, om att två maskerade personer brutit sig in i en villa.

– Personerna krävde att få pengar. Polisen skrev en anmälan om grovt rån, men ingen är gripen, säger Anders Bryngelsson på polisens ledningscentral.

Uppdatering den 25 juni

Polisen vet fortfarande inte vilka gärningsmännen är och en förundersökning är påbörjad. De är dock förtegna om händelsen, men kan säga att männen hade med sig en pistol.

– De har under pistolhot tilltvingats sig kontanter och det är just nu en pågående förundersökning, säger Annelie Lundberg, chef för utredningsgruppen i Täby.

Kom någon till skada vid händelsen?

– Vi har inga uppgifter om fysiska skador, men troligtvis psykiska skador hos de utsatta, säger Annelie Lundberg.

Så mycket ska det kosta att bada i nya Täbybadet

Nyheter Ny upphandling av Norrskogsbadet 2022 kommer Täbys nya badhus att stå klart i Täby park. Så här mycket kommer det att kosta att bada.torsdag 12/12 12:09

Syskonens pepparkakshus sprider glädje på äldreboende

Nyheter "Alla som vill kan baka eller hälsa på ett äldreboende" Brukar du också svära över att pepparkakshuset blir misslyckat år efter år? Det är inget som Elin Sunnert från Danderyd känner igen. Hon bakade ett hus med snickarglädje – som numera ”bor” hos de...torsdag 12/12 12:06
Stockholm Direkt